Με δυο γκολ (ένα για κάθε ομάδα) στο ξεκίνημα . και στο φινάλε της αναμέτρησης,  Αστέρας Μεσολογγίου και Αναγέννηση Στάνου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1 στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής στο οποίο μάλιστα  σκόραραν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση , απείλησαν την εστία του Μάντη μόλις στο 1΄με κοντινό σουτ του Παγώνη, και δυο λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Κοκώνη που εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την παράλληλη σέντρα από τον Βασιλάρη.

Η ομάδα του Τάσου Σπαή προσπάθησε για το δεύτερο γκολ , αλλά η κοντινή κεφαλιά του Κοκώνη στο 25΄μετά από κόρνερ του Βασιλάρη, καθώς και το μακρινό σουτ του Νικολογιάννη στο 28΄ δεν βρήκαν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο ρέφερι για πέναλτι στο 33΄ μετά από μαρκάρισμα στον Σιαμήτρο Β., μέσα στην περιοχή του Καραγκούνη. Στο 45΄στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου το γυριστό σουτ του Αγγέλη μπλόκαρε την μπάλα ο Μάντης

Στο β΄ημίχρονο ο Αστέρας απείλησε την εστία της Αναγέννησης ζητώντας την ισοφάριση.  Ο Μαυραγάνης στο 57΄ είχε σουτ ελάχιστα άουτ  μετά από λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης, και στο 63 ο Γιαβρούτας από καλή θέση ανάγκασε τον Καραγκούνη να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 71΄δυνατό σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών  του Αστέρα  και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ρισβάς με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Δυο ευκαιρίες στο τέλος για την Αναγέννηση από τον Νταλαπέρα και Κοκώνη δεν βρήκαν στόχο με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Χρύσα Βασιλείου, Δημονίτσας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Μάντης, Κουμπαρούλης, Μπαρμπαρούσης, Παναγιωτόπουλος, Τάσσος, Μαυραγάνης (58΄ Γιαουπαΐ ) , Γερατσιάν (89΄Παλιάτσας), Μπελλάλης, Γαβρίνας (46΄Ρισβάς), Γιαβρούτας, Σιαμήτρος Β..

Αναγέννηση Στάνου: (Τάσος Σπαής)

Καραγκούνης, Μπακαδήμας, Βασιλάρης, Σαλμάς, Ψηλός Νικολογιάννης, Παγώνης, Αλπέντζος (69΄Ψηφής), Κοκώνης, Αγγέλης (85΄Τζαμαλής), Τσιούνης (69΄Νταλαπέρας).