Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας Δοκιμίου που νίκησε εκτός έδρας τον Όμηρο Νεοχωρίου με 6-0

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ. Η επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία (ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν μπόρεσε να αντιδράσει) και το τελικό 0-6 ήρθε φυσιολογικά

Μόλις στο 8΄ο Μακρής με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα  . Με κοντινό πλασέ του Στραβοδήμου στο 24΄ ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματά του , ενώ στο 33΄ο Α. Κορομηλάς με ατομική προσπάθεια πέτυχε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα. Άτυχος για τον Απόλλωνα στο 45΄ο Μακρής είχε δοκάρι .

Με το ξεκίνημα  της επανάληψης ο Γεωργιάδης πέτυχε το τέταρτο γκολ του Απόλλωνα, ενώ στο 73΄ο Μπαρμπαγιάννης κάνει το 0-5. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 76΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τασούλης ( ανατροπή του Κωστακιώτη).

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Μπάκας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης)

Νετζίπι, Ξάνθης, Γαλάνης (58΄ Φούντας), Μάντης, Ματσίγκας (33΄Κωνσταντίνου), Καλογερόπουλος Χ., Καλογερόπουλος Ι. (46΄ Μεταξούλης), Τσάμης, Παπαθανασίου ( 58΄Φιλόπουλος), Τσιφοπανόπουλος, Κουτσούμπας (46΄ Γουργαρης)

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Γεωργιάδης, Κορομηλάς Α., Ζαχαράκης (76΄Ρούσσης), Μυλωνάς, Δαλαγιώργος (65΄Κωστακιώτης), Καραχάλιος, Κορομηλάς Φ. (76΄Ζαρκαδούλας), Στραβοδήμος (55΄Τασούλης), Μπαρμπαγιάννης, Μακρής (55΄ Αθανασίου)