Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλωνας Θέρμου. Η ομάδα του Γιάννη Λιάκα πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (1-4) και  σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής , φιγουράρει στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα.

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Καμαρούλας, κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πήρε προβάδισμα με γρήγορο γκολ του Ρόκκου ( 0-1 σκορ α΄ημιχρόνου), και στην επανάληψη με δυο γρήγορα γκολ του Καμμένου, ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Όσο αφορά την ροή της αναμέτρησης ο Απόλλωνας Θέρμου πήρε προβάδισμα στο 12΄με κοντική κεφαλιά του Αλ. Ρόκκου, μετά από  σέντρα του Νούλα, και πρώτη κεφαλιά του Στεργίου προς τον σκόρερ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με τον Μούτσα είχαν ακόμη δυο ευκαιρίες για γκολ δίχως όμως να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 31΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στεργίου ο Μούτσα με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ, και στο 37΄γυριστό σουτ του Μούτσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Κατερινόπουλος μπλοκάρει την μπάλα.

Από τη άλλη μεριά οι γηπεδούχοι δύσκολα δημιουργούσαν φάσεις απέναντι στην καλή αμυντική γραμμή του Θέρμου, με εξαίρεση το μακρινό σουτ του Ταταράκη  στο 32΄μπλόκαρε την μπάλα εύκολα ο Ρόκκος.

Στην επανάληψη τα δυο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Στο 48΄ο Καμμένος με σουτ μετά από σέντρα του Νούλα έκανε το 0-2, και στο 52΄μετά από κάθετη του Σαμψώνα ο Καμμένος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (0-3).

Ο Τουρλίδας μείωσε στο 85΄για τους γηπεδούχους για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 στο 90΄ ο Κόκκοτος

 

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κωσταράς, Καλαμπόκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος Ι., Αριστόπουλος Κ. (79΄Ζαμπάρας), Τσακανίκας, Παναγιωτόπουλος, Σαλαγιάννης, Τουρλίδας, Σαμψώνας Π.(64΄Τζιμάνης), Δήμος, Ταταράκης, Μαυροφρύδης (46΄ Φεγγούλης)

Απόλλων Θέρμου (Γιάννης Λιάκας)

Ρόκκος Αν., Κακούρης (69΄Γκουτσέλης), Μπίστας, Ρόκκος Αλ. (79΄Καλλιακμάνης), Κοκώνης, Σαμψώνας Γ. (61΄Κόκκοτος), Καμμένος (79΄Παπαθανασόπουλος), Καμζέλας, Μούτσα, Στεργίου (79΄Κοντός), Νούλας