Στον εξ΄αναβολής αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του 1ου ομίλου ο Αστέρας Αγρινίου στο γήπεδο Καραπαπά νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Λυγιάς.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Αστέρας Αγρινίου ξεκίνησε δυνατά το ματς και πέτυχε γκολ …από τα αποδυτήρια. Στην συνέχεια με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ σε καθοριστικές στιγμές του αγώνα ήταν άτυχος, καθώς οι ποδοσφαιριστές του είδαν  την μπάλα να χτυπάει δυο φορές στα αντίπαλα δοκάρια !!

Το γκολ που χάρισε τους 3 βαθμούς στον Αστέρα Αγρινίου πέτυχε στο 2΄ ο Ζωγράφος με κοντινό σουτ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα από τον Παχή, και την αδυναμία της άμυνας των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα.

Στο 10΄ο Γκρίζης πρόλαβε την μπάλα σε γύρισμα του αμυντικού στο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων , πλασάρει όμορφα αλλά η μπάλα βρίσκει πάνω στον Ασημακόπουλο, και στην συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι είχε στο 70΄ και ο Τζελτζές για τον Αστέρα με κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ο. Βασιλάρη.

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί: Μπουκουβάλας, Γιαννόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος, Παπαιωάννου, Τζελτζές, Τσιάκαλος, Ζωγράφος, Ζώγας, Παχής (90΄ Βασιλάρης Α. ), Πατσέας (81΄  Σπυρόπουλος), Κωστακιώτης ( 63΄ Βασιλάρης Ο.), Γκρίζης (63΄ Κοκκώνης Π)

ΑΟ Λυγιάς ( Φώτης Δημητρόπουλος)

Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος (72΄Μπρόττας), Βασιλόπουλος, Κατσώνης, Θωμόπουλος, Ζαμπάρας, Αποστολόπουλος, Κατσάμπας, Δημητρόπουλος Ε. (77΄Ζώης), Δημητρόπουλος Β., Νικόπουλος (65΄ Παπαγεωργίου)