Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Απόλλωνας Δοκιμίου μετά την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου με 3-1 στο εξ΄αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο Λεωνίδας Ζαχαράκης στο Δοκίμι.

Ο Μακρής με σουτ στο 25΄έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Μπαρμπαγιάννης, στο 50΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 68΄ο Α. Κορομηλάς μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα.

Το μόνο που κατάφερε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου ήταν να μειώσει στο 70 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Μουχάνη. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Μυλωνάς του  Απόλλωνα Δοκιμίου, για αντικανονικό μαρκάρισμα .

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Κουτρομάνος, Πατρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Κωστακιώτης, Κορομηλάς Α., Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Κοτρότσος Μ. (19΄Κωστακιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Μακρής ( 59΄Αθανασίου), Κοτρότσος Ν., Στραβοδήμος (79΄Τασούλης)

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Μπαλάσκας, Μουρτζιάπης Ι., Καλύβας (79΄Μουρτζιάπης Τ.), Μπουλιέρης, Ε. Καλοκαίρης, Προβίδας (69΄Γιαννόπουλος), Σπυριλιώτης, Μουχάνης Ε., Κατσαβοχρήστος (46΄Ρεπανίδας), Μουχάνης Π., Κοθρούλας (55΄Παπαδήμας)