Σημαντικό «τρίποντο» στην δυνατή έδρα του Τρίκαρδου Κατοχής πήρε το Σάββατο ο Απόλλωνας Δοκιμίου.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου πήρε προβάδισμα στο σκορ σε καθοριστική στιγμή του αγώνα . Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν έφεραν το ματς στα «ίσα» αλλά στο β΄ημίχρονο ο Απόλλωνας πέτυχε δυο ακόμη γκολ και πήρε την νίκη με σκορ 3-1

Οι φιλοξενούμενοι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στου Α. Κορομηλά στο 28΄άνοιξαν το σκορ, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Τρίκαρδος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα και με τον Κουκουρδέλη στο 48΄ισοφάρισε σε 1-1

Στο 61΄ο Γατσώρης ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τρίκαρδου, τον Αθανασίου, και ο Μακρής ευστόχησε από τα ….11 βήματα δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 74΄ με ωραίο πλασέ του Τασούλη πάνω από τον τερματοφύλακα Γκασούκα.

 

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Μπάκας, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Κοντοπάνος, Ντόμης (65΄Ρόμπολας) Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ (75΄Κοκώνης)., Τσιάρας, Κουκουρδέλης, Βαμβακάς (65΄Καλέντζος), Κρανιάς (83΄Σερακιώτης), Σεραφίγγος, Αθανασόπουλος (65΄Κονταρής)

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Καραχάλιος, Κωστακιώτης, Ζαχαράκης (37΄λ.τρ. Αθανασίου), Μακρής (68΄Τασούλης), Δαλαγιώργος, Μπαρμπαγιάννης, Κορομηλάς Φ., Κορομηλάς Α., Κοτρότσος, Στραβοδήμος (86΄Βάσσης)