Ο Παναιτωλικός στέρησε το τρίποντο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κρατώντας τον στην ισοπαλία με 1-1, για την 9η αγωνιστική της Super League U19.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό με το δοκάρι του Δήμου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε στροφές και στο 38ο λεπτό ο Κουτσάκης ανατράπηκε από τον Βασίλα, ωστόσο ο Ρίζος από την άσπρη βούλα σημάδεψε το δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε και νέο πέναλτι σε ανατροπή του Γερονικολού αυτήν τη φορά. Το δεύτερο πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Κύρκος που έκανε το 1-0!

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα των Ιωαννίνων, έχασε διπλή ευκαιρία. Αρχικά από κόρνερ του Κύρκου, ο Ντόντης πήρε την κεφαλιά, με τον Ραγιά να σώζει πάνω στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Γερονικολού κατέληξε οριακά εκτός.

Η ομάδα του Παναιτωλικού κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, σε μια ανύποπτη φάση, όταν στο 71ο λεπτό σε σέντρα από τα δεξιά, ο Αυγέρης με πλασέ στη κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα ο Τρομπούκης έφτασε σε τέτ α τετ, τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Λαδιά να αποκρούει με τα πόδια.

Ο ΠΑΣ, προς το φινάλε, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, στο 88’ μία διπλή με τον Μαχαιρά, όπου ο Ραγιάς έσωσε και στα δύο κοντινά σουτ που του έγιναν.

Η δεύτερη φάση ήταν στο 93’ με τον Φερεντίνο, καθώς σε γύρισμα του Πήλιου από δεξιά πλάσαρε από τη μικρή περιοχής ανενόχλητος, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Γκρέστας, Ρίζος, Τσιούτσιος, Ντόντης, Τσίρης, Πήλιος, Κουτσάκης, Γερονικολός, Κύρκος, Ζώνιος

Έπαιξαν και οι: Τσέλιος, Μόσχος, Μαχαιράς, Φερεντίνος και Πάνος

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Καστανιώτης, Ζαβέρδας, Λαζαρίδης, Σορόβος, Δήμος, Ταράσης, Παπανικόπουλος, Νικολάου, Βάσιλας, Τρομπούκης

Έπαιξαν και οι: Ντάβος, Σοφιανόπουλος,