Την νίκη με σκόρ 1-3 πήρε η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με αντίπαλο την Δάφνη Μεγάλης Χώρας, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Αγγελοκάστρου. 

Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις στις δύο εστίες, η ΑΕΚ ήταν αυτή που βρήκε το γκόλ μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Χαραμή, και θα μπορούσε να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με διαφορά δύο γκόλ αν η κεφαλιά του Κρανιά στο 43′ δεν κατέληγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μορφή του αγώνα άλλαξε με φάσεις και στις δύο εστίες και τρία ακόμη γκόλ. Η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64ο λεπτό, με περιπετειώδη τρόπο, καθώς σε φάση διαρκείας στη εστία του Πριόβολου η μπάλα αρχικά βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, με την βοήθεια και του Παπαβασιλείου, και στην επαναφορά ο Γιαννακίδης με δυνατό σούτ την έστειλε στα δίκτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδιασμα στο σκόρ στο 76′ σε μια άτυχη στιγμή, καθώς ο Καιπάνος στην προσπαθειά του να αποκρούσει μια σέντρα του Χρόνη συγκρούεται με τον Σουροβέλη και βλέπει την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του και τον συμπαίκτη του να αποχωρεί τραυματίας. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βλάχος σε μια αντεπίθεση κάνει το 1-3 που είναι και το τελικό σκόρ.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκόλ:

3′ Γκόλ 0-1: Μετά απο γέμισμα στην περιοχή της γηπεδούχου ομάδας, ο Χαραμής κάνει μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Καιπάνου.
11′ Κόρνερ απο αριστερά του Κουκογιάννη ο προωθημένος Π. Μολώνης κάνει το πλασέ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
36′ Ωραίο σούτ του Τσούφη στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
43′ Σέντρα απο αριστερά του Βλάχου και ο Κρανιάς με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
64′ Γκόλ 1-1: Γέμισμα στην περιοχή ο Τσακαρδάνος πιάνει καρφωτή κεφαλιά, ο Παπαβασιλείου βρίσκει λίγο την μπάλα με το κεφάλι στέλνοντάς την στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιαννακίδης με δυνατό σούτ την στέλνει στα δίχτυα .
65′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Βλάχο που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει αλλά ο Καιπάνος διώχνει σε κόρνερ.
70′ Πολύ καλό σούτ του Γιαννακίδη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Πριόβολος.
74′ Ο Λ. Λιάτσος σπάει την μπάλα στον Μαντόγλου που κάνει το δυνατό σούτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
76′ Γκόλ 1-2: Ο Χρόνης απο αριστερά βγάζει την σέντρα ο Καιπάνος στην προσπάθειά του να μπλοκάρει συγκρούεται με τον Σουροβέλη, η μπάλα χτυπάει στο σώμα του τελευταίου και καταλήγει στα δίχτυα. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο Σουροβέλης και αντικαταστάθηκε.
82′ Κόρνερ απο δεξιά του Κουκογιάννη, η μπάλα φτάνει στον Ρεντζέπη που κάνει την κεφαλιά άουτ.
85′ Σέντρα απο δεξιά του Κουκογιάννη ο Γιαννακίδης πιάνει φαλτσαριστή κεφαλιά άουτ.
91′ Γκόλ 1-3: Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Βλάχο που με συρτό σούτ νικάει τον Καιπάνο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ο Πατρόπουλος με βοηθούς τους Λ. Καραπιπέρη και Μπικεράκη.

Συνθέσεις ομάδων:

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Σήφης Μπούσγος): Καιπάνος, Καλογεράκης, Π. Μολώνης, Σουροβέλης (77′ λ.τ. Πάτσης), Νταλακούρας (Μούρτης (55′ Τασολάμπρος)), Κοτσώρης, Σκόνδρας (30′ Ρεντζέπης), Γιαννακίδης, Κουκογιάννης, Δ. Μολώνης (46′ Τσακαρδάνος).

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Βασίλης Βασιλόπουλος): Πριόβολος, Βασιλόπουλος (63′ Ροδάτος), Μπακέλας (46′ Λ. Λιάτσος), Τσούφης, Χολιασμένος, Στεφανίδης, Κρανιάς (57′ Χρόνης), Κασούμης (25′ Βλάχος), Χαραμής (46′ Κολοβάκης), Παπαβασιλείου, Μαντόγλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr