Καθάρισε στο β΄ ημίχρονο ο ΑΟ Ρηγανά 2-0 τον Ιδομενέα Εμπεσού

Μικρόπουλος με κεφαλιά και Φραγκούλης με πλασέ ξεκλίδωσαν την καλά οργανωμένη άμυνα μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο, του Ιδομενέα Εμπεσού, και ο ΑΟ Ρηγανά συνέχισε της νίκες στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου που συμμετέχει.

Η ομάδα του Κώστα Βαγενά εμφανώς ανώτερη του Ιδομενέα Εμπεσού έφτασε δίκαια στην νίκη και στο φετινό 3Χ3 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ρηγανά ανέβασαν…στροφές , πέτυχαν δυο γκολ, είχαν ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα και γενικά ικανοποίησαν τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

6′ Σέντρα Αλτζερίνη κεφαλιά Φραγκούλη λίγο άουτ

23′ Εκτέλεση φάουλ του Τριφέρη θα αποκρούσει ο Καραδήμας

25′ σέντρα Ντζιμάνη αναποδογυριστώ σουτ του Τύμπα θα μπλοκάρει ο Μάλλιος

50′ σέντρα Καρύμπα κεφαλιά Φραγκούλη λίγο άουτ

53′ ΓΚΟΛ σέντρα του Καρύμπα στον Μικρόπουλο ο οποίος με κεφαλιά θα κάνει το 1-0

55′ Εκτέλεση φάουλ Καρύμπα και εντυπωσιακή απόκρουση του Μάλλιου

62′ ΓΚΟΛ φοβερή ομαδική προσπάθεια των παικτών του Ρηγανά με τον Μικρόπουλο να δίνει στον Φραγκούλη, αυτός στον Τύμπα , πάσα του τελευταίου στην μικρή περιοχή και με πλασέ ο Φραγκούλης θα κάνει το 2-0

80′ Ευκαιρία για τον Εμπεσσό με τον Τσεκούρα να κάνει κακό πλασέ μέσα απ την μικρή περιοχή

84′ Σέντρα του Ζαπαντιώτη από αριστερά με το εξωτερικό φάλτσο στο δεύτερο δοκάρι θα πάρει την κεφαλιά ο Μικρόπουλος και θα αποκρούσει με τα πόδια ο Μάλλιος

87′ Σέντρα του Μικρόπουλου κεφαλιά του Πελεκάνου λίγο άουτ

Διαιτητής ; Ασημάκης

Βοηθοί : Ροδάτος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά ( Κώστας Βαγενάς)

Καραδήμας, Μπούρος, Σαγάνας, Μικρόπουλος, Κουρσάρης (46΄Νταλαπέρας), Αλτζερίνης (46΄Καρύμπας), Κωστής, Ντζιμάνης, Τύμπας (72΄Ζαπαντιώτης), Μπιτσικώκος (46΄Κουζέλης), Φραγκούλης (62΄Πελεκάνος)

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης)

Μάλλιος, Κουσιώρης, Τριφέρης, Μανώλης, Γκώρος, Λαγός Π (64΄Αυφαντής Δ). Ράπτης Β. (76΄Δημοβασίλης), Γράδος Α. (  57΄, Ζήμος), Τσεκούρας, Μανιφάδας (76΄ Γράδος Β), Λαγός Α.