Ο ΠΑΣ… ξεμπλόκαρε και πήρε νίκη μετά από καιρό, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 επί του Παναιτωλικού στους «Ζωσιμάδες». Μπροστά της, η ομάδα του Μεταξά έχει την διακοπή του πρωταθλήματος που, σύμφωνα με τον προπονητή της, θα τη βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηρακλής Μεταξάς στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του αγώνα:

Για την πολυπόθητη νίκη που επιτέλους ήρθε για τον ΠΑΣ:

«Δείχνει την επιτυχία του να είσαι πιστός στη δουλειά σου, σε αυτό που κάνεις, να έχεις υπομονή. Αυτό έφερε το αποτέλεσμα. Είδατε και τώρα την ατμόσφαιρα που έχουν τα παιδιά, την κερκίδα. Είχαμε καλή αίσθηση σήμερα…»

Για το αν το σημερινό παιχνίδι ξεκλείδωσε οριστικά την ομάδα του αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι:

«Ελπίζω πως ναι. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να βάλουμε και το τέταρτο, αλλά μη ζητάμε πολλά, σκοράραμε τρία γκολ, πήραμε τους τρεις πόντους, είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το τι ακριβώς έκανε η ομάδα του παραπάνω, σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ώστε σήμερα να επικρατήσει και μάλιστα με ευρύ σκορ:

«Αυτό έχει πάντα να κάνει με τον αντίπαλο, με κάποιους χώρους που τους είδαμε και πριν στην ανάλυση. Απλώς στην αρχή θέλαμε να μπούμε πολύ γρήγορα σε αυτούς τους χώρους. Έπειτα με υπομονή, το κάναμε καλύτερα».

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον ΠΑΣ:

«Μας βοηθά η διακοπή γιατί τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, δεν αφήνουμε ούτε μια μέρα να περνάει χωρίς να μπούμε δυνατά στην προπόνηση».