Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης Λεπενούς νίκησε με 4-0 την Πυραμίς Σαρδηνίων σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Οχθίων

Η ομάδα του Παναγιώτη Ασπρογιάννη κατάφερε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη, απέναντι σε μια ομάδα που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε στο 30 ο Λιούλιος, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Κοσμάς στο 61΄. Στο 70΄ο Λιούλιος με δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το τρίτο γκολ του Άρη Λεπενούς. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης (4-0) διαμόρφωσε στο 82΄ο Μπέλος.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Ξύστρας, Μπεκιράκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης, Ασπρογιάννης)

Γεωργίου, Καρδαράς, Πετανίτης Χ. (46΄ Θώδης Α), Θώδης Σ., Λαμπρακόπουλος, Βαμβακάς, Λιούλιος (85΄ Ασπρογιάννης), Τσοπανάς, Κοσμάς, Κοκώνης (72΄ Πετανίτης Ν.), Μπέλος (85΄Μήλιος Γ)

Πυραμίς Σαρδηνίων (Κώστας Χαρδαλιάς)

Μαραγκός, Τσιλίκης (75΄Γιώτης), Κοντός, Παππάς (78΄Σάφακας), Μπεκατώρος, Κυρόσιμος, Τσουγκρής, Καβαλλάρης Κ., Παπανίκος (54΄Χαρδαλιάς), Φίλος, Καβαλλάρης Ι