Ουσιαστική και απλή η Αναγέννηση Στάνου, πέρασε νικηφόρα με 5-0  από το Αντίρριο και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Θέρμου στο Νεοχώρι , τέθηκε επικεφαλής στην κατάταξη της Α΄κατηγορίας με 16 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να πετύχει δυο γρήγορα γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου τριαντάλεπτου.  Στην συνέχεια έγιναν όλα εύκολα και απλά, απέναντι σε μια ομάδα που φέτος βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό της.

Στο 15΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παγώνη, ο Νικολογιάννης με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας στο σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 30΄μετά από δυνατό σουτ του Γώγα, ο Τσιούνης εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Ράπτη και με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Το τρίτο γκολ για την Αναγέννηση ήρθε με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (49΄) , με σκόρερ και πάλι τον Τσιούνη, που εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη σέντρα του Κοκώνη.

Ο Γώγα με δυο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Στο 89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 90΄με φοβερό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας!!

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Μπάξας, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου ( Περικλής Παπαποστόλου)

Ράπτης, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος Β., Μιχαλόπουλος, Αμντέλ, Πετσίνης, Κωνσταντακόπουλος (63΄Αθανασόπουλος), Μαστροκώστας (75΄Ράπτης Μ), Κατσίκας (75΄Ταμπάκης), Κάκκος Ν. (63΄ Καγκάνης), Μπούζας (63΄Ρουμπάτης)

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Μπακαδήμας (10΄λ.τρ. Τζαμαλής), Βασιλάρης, Σαλμάς, Ψηλός, Νικολογιάννης, Παγώνης, Αγγέλης (69΄Ψηφής), Κοκώνης (70΄Μασούρας), Γώγα, Τσιούνης