ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Σημαντική νίκη με σκόρ 0-2 πέτυχε η ΑΕ Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αγρινίου, απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Καμαρούλας. 

Ο αγώνας σημαδεύτηκε απο τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας Γιάννη Αριστόπουλου, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας πέφτοντας στο έδαφος γύρισε η γλώσσα του. Ο διατητής κοντά στην φάση αντιλήφθηκε άμεσα την σοβαρότητα της κατάστασης, φωνάζοντας την γιατρό του αγώνα, συμβάλλοντας και ο ίδιος στην επαναφορά του ποδοσφαιριστή. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν ένα γκόλ αρκετά νωρίς, και συγκεκριμένα στο 13ο λεπτο με τον Χαλαζία, και τους γηπεδούχους με κινητήριο μοχλό τον νεαρό Τουρλίδα να βρίσκονται αρκετές φορές απέναντι απο τον Δουλιώτη αλλά να μην καταφέρνουν να ισοφαρίσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ πήρε αρκετά μέτρα και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο δεύτερο γκόλ που θα κλείδωνε και την νίκη, κάτι που κατάφερε στο 83ο λεπτό με τον Μιχαλόπουλο.

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

4′ Η μπάλα μετά απο κόρνερ φτάνει στον Παλιάτσα στο ύψος της περιοχής που σουτάρει και μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος
6′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμψώνα μπλοκάρει εύκολα ο Δουλιώτης
9′ Πολύ καλό σούτ του Κάκκου άουτ.
12′ Αντεπίθεση με τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο που βγάζει κάθετη στον Δήμο, αυτός σπάει στον Σαλαγιάννη που ακολουθεί, ο οποίος κάνει το σούτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
13′ Γκόλ 0-1: Ο Χαλαζίας εκμετελεύται μια αδράνεια της άμυνας και απέναντι απο τον Κατερινόπουλο πλασάρει εύστοχα δίνοντας νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.
18′ Σούτ του Κ. Αριστόπουλου άουτ.
37′ Ατομική προσπάθεια απο αριστερά απο τον Τουρλίδα που κάνει το διαγώνιο σούτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
51′ Σε διεκδίκηση της μπάλας του Γιάννη Αριστόπουλου με τον Πασπαλιάρη, ο πρώτος πέφτοντας στο έδαφος γύρισε η γλώσσα του. Άμεση παρέμβαση του διαιτητή και της γιατρού του αγώνα με τον ποδοσφαιριστή μετά τις πρώτες βοήθειες να αποχωρεί.
57′ Μετά απο κόντρες η μπάλα φτάνει στον Πλαστήρα που κάνει το σούτ και μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος
65′ Καλό σούτ του Τουρλίδα κοντράρει σε σώματα αμυνόμενων και φεύγει κόρνερ
70′ Φαλτσαριστό σούτ του Θανάση Μιχαλόπουλου η μπάλα φέυγει άουτ.
79′ Κόρνερ απο αριστερά του Θαν. Μιχαλόπουλου η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον ξεμαρκάριστο Χαλαζία που κάνει το σούτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Κατερινόπουλου.
80′ Αντεπίθεση με τον Τουρλίδα που σπάει την μπάλα στον Δήμο και αυτός πιάνει το σούτ άουτ.
83′ Γκόλ 0-2: Ο Πλαστήρας απο αριστερά “αδειάζει” τον Λιάτσο και βγάζει την σέντρα στον Θανάση Μιχαλόπουλο, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ο Κώστας Τσοπλάκος με βοηθούς τους Γαλανόπουλο και Μπάκα.

Συνθέσεις ομάδων:

Αστέρας Καμαρούλας (Πάνος Βραχωρίτης): Κατερινόπουλος, Ι. Αριστόπουλος (54′ λ.τ Σταμάτης), Κ. Αριστόπουλος, Τσακανίκας (86′ Πίτλιγκερ), Λιάτσος, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας, Σαλαγιάννης (77′ Νικολόπουλος), Δήμος (86′ Ζαμπάρας), Τουρλίδας, Ταμπάκης.

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Ασπρογέρακας): Δουλιώτης, Παλιάτσας, Παπαευθυμίου, Μπαλαμπάνης, Κάκκος, Αθ. Μιχαλόπουλος, Χαλαζίας (88′ Φλωρόπουλος), Πλαστήρας, Πασπαλιάρης (86′ Χαραλάμπους), Ι. Μιχαλόπουλος (73′ Ρουπάκης).