Αυστηρώς ακατάλληλο παιχνίδι για καρδιακούς ήταν αυτό της ΑΕ Ευηνοχωρίου με τον Απόλλωνα Δοκιμίου, που έγινε το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας

Ανατροπή στην…ανατροπή, δυο χαμένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα!! κόκκινη κάρτα, και διακοπή του αγώνα για πέντε λεπτά για επίθεση των φιλάθλων του Ευηνοχωρίου σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα!! Όλα αυτά σε ένα συναρπαστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Ευηνοχωρίου.

Ο Απόλλωνας Δοκιμίου πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς και έφτασε τον Απόλλωνα Θέρμου στους 15 βαθμούς με τις δυο ομάδες να λύνουν ……τις διαφορές τους στο επόμενο παιχνίδι  (7η αγωνιστική),που θα γίνει στο Θέρμο.

Οσο αφορά την αναμέτρηση ο Απόλλωνας χάρη σε 3 γκολ ππυ πέτυχαν οι αδερφοί Κορομηλά (2 γκολ ο Αποστόλης, 1 γκολ ο Φώτης) πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, πλησιάζοντας την κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε  στο 17΄ο Φ. Κορομηλάς. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με 2 γκολ του Πιστιόλη στο 35΄και 37΄ έγινε το 2-1 , σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Α. Κορομηλάς με δυο προσωπικά του τέρματα (60΄, και 75΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-3),  το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο 80 αποβλήθηκε ο Αθανασίου του Απόλλωνα, και στην συνέχεια φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπη του αγώνα για περίπου πέντε λεπτά.

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν συγκλονιστικό!! Στο 89’ ο Φ. Κορομηλάς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, και στην επόμενη φάση πέναλτι κέρδισε η ΑΕ Ευηνοχωρίου αλλά ο Δαράβαλης είπε «όχ» στον Πιστιόλη που ανέλαβε την εκτέλεση!!

 

 

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Τσιλίκας, Τάκος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕ Ευηνοχωρίου (Θανάσης Διαμαντόπουλος)

Μπότας, Γερατσιάν (75΄Διαμαντόπουλος), Πανόπουλος, Γεωργίου, Νασόπουλος, Καλαβριζιώτης, Δημαράς , Παλαιογιάννης (68΄Κουτσοσπύρος), Πιστιόλης, Μυτιλήνης (74΄ Σατραντζέμης), Αλμπάνης

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Καραχάλιος, Γεωργιάδης, Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Φ., Κορομηλάς Α. (76΄Τσόλκας), Μακρής (70΄Αθανασίου), Κοτρότσος Ν. ( 80΄Μπαρμπαγιάννης), Στραβοδήμος (70΄Κοτρότσος Μ)