ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Ισόπαλο με σκόρ 1-1 έληξε το μάτς μεταξύ του Α.Ο. Ελαιοφύτου και της Θύελλας Παραβόλας που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Ελαιοφύτου.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν πιο σημαντικές ευκαιρίες και να βρίσκουν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου το γκόλ που τους έδωσε προβάδισμα στο σκόρ.

Στην επανάληψη το Ελαιόφυτο ανέβασε την αποδοσή του, ισοφάρισε στο 71ο λεπτό και είχε τις ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο.

Τα γκόλ και οι καλύτερες φάσεις:

3′ Σούτ στην κίνηση του Γιαννακά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
4′ Αντεπίθεση με τον Μενελάου που κάνει και το σούτ μέσα απο την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε κάποιο σώμα και καταλήγει κόρνερ
28′ Κεφαλιά του Δ. Τσιρογιάννη προς την εστία η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Ι. Τσιρογιάνη που κάνει το σούτ με τον Μπαρλίκα να αποκρούει σε κόρνερ.
34′ Φάουλ απο αριστερά του Γερνά κεφαλιά του Χαραλάμπους άουτ
36′ Κάθετη του Μ. Λιάρου στον Ι. Λιάρου που βγαίνει φάτσα με την εστία αλλά κάνει κακό κοντρόλ και δίνει την δυνατότητα στον Νταλαπέρα να μπλοκάρει.
41′ Γκόλ 0-1: Σε γέμισμα στην περιοχή του Ελαιοφύτου ο Μ. Λιάρος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με εύστοχη πλασέ ανοίγει το σκόρ.
44′ Ατομική προσπάθεια και σούτ απο τον Α. Τσιρογιάννη άουτ.
48′ Γυριστό σούτ του Κοκοσούλα μέσα απο την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κατευθύνεται στην απέναντι γωνία της εστίας και ο Μπαρλίκας με εκπληκτική προσπάθεια την βγάζει κόρνερ.
56′ Σούτ του Ι. Λιάρου μέσα απο την περιοχή μπλοκάρει ο Νταλαπέρας
66′ Εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά του Κοκοσούλα η μπάλα έχει τροχιά στην απέναντι γωνία της εστίας του Μπαρλίκα που με δυσκολία καταφέρνει και την πετάει κόρνερ.
71′ Γκόλ 1-1: Ο Πεταρούδας με εκτέλεση φάουλ περνάει την μπάλα απο το τείχος και την στέλνει στην αριστερή γωνία της εστίας του Μπαρλίκα.
80′ Καλό σούτ του Γιαννακά άουτ
82′ Σούτ του Γκούρλια στην κλειστή γωνία δεν αιφνιδιάζει τον Μπαρλίκα που διώχνει σε κόρνερ
91′ Ο Α. Τσιρογιάννης απέναντι απο τον Μπαρλίκα στέλνει την μπάλα πάνω του.
92′ Προσπάθεια και σούτ απο τον Μενελάου άουτ.

Διαιτητής: Κουτρομάνος – Βοηθοί: Καραπιπέρης, Βασιλείου.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Ελαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς): Νταλαπέρας, Δ. Τσιρογιάννης, Καλύβας, Χαραλάμπους, Ζαφείρης (λ.τ. 38′ Μολώνης), Ζήσης, Μενελάου, Πεταρούδας, Α. Τσιρογιάννης, Γερνάς (60′ Γκούρλιας), Κοκοσούλας.

Θύελλα Παραβόλας (Μόρις Τσίβιτς): Μπαρλίκας, Γρομητσάρης, Αγκαλλιού (76′ Παναγιωτόπουλος), Καρόπουλος, Μ. Λιάρος (81′ Μανιάς), Δρόσος (76′ Τσολάκης), Γιαννακάς, Μαυραγάνης (60′ Σελιμάς), Σικαδάς. Ι. Λιάρος.