Ισόπαλη χωρίς γκολ τελείωσε η αναμέτρηση Παμβουπρασιακός- Παναγρινιακός στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση έχοντας δυο ευκαιρίες για γκολ. Στο 20΄ο Τσοπανάς από πλάγια θέση σούταρε άουτ, και στο 35΄στην ευκαιρία του αγώνα μετά από κεφαλια πάσα του Σωτηρόπουλου ο Καντάνης από κοντινή απόσταση δεν βρήκε …στόχο.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον σγωνιστικό χώρο, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ξανθόπουλου  “απενεργοποίησαν” όλα τα ατού του αντιπάλου, χάρη στο πολύ καλό πρέσινγκ  ενώ στο τελευταίο τέταρτο αναχαίτισαν κάθε προσπάθεια δημιουργίας έστω κι αν χρειάστηκε να οπισθοχωρήσουν μερικά μέτρα προς την περιοχή τους. Οι γηπεδούχοι απείλησαν  στο 65΄σε σουτ του Μπίσα, αλλά ο Μπαλάφας απομάκρυνε την μπάλα από την εστία του.

Ο Παναγρινιακός στη συνολική εικόνα του αγώνα, ήταν η ομάδα που με βάσει τις ευκαιρίες άξιζε ένα γκολ, που θα του χάριζε ενδεχομένως τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον Παναγρινιακό, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι οι εξής:

Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος Π., Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Φραγκούλης, Μήλιος (70΄Πατίλας), Αλομπισάτ (60΄Ντούλιας) Κούσης (85΄Αντωνόπουλος),  Τσοπανάς (60΄Παναγιωτόπουλος Κ)

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Καφετζής, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Τσιρίκος (51′ Φερεκίδης), Διονυσόπουλος, Βασιλόπουλος (52′ Πλαστουργός), Πυρρής, Μπίσσα (82′ Πλαστουργός), Λαθύρης.