ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Απόλλωνας Δοκιμίου και Αναγέννηση Στάνου (τελικο σκορ 2-2) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Σε ένα ματς που από το ξεκίνημα έγινε με δυνατή βροχή και ειδικά στο β΄ημίχρονο  οι λάσπες μέσα στον αγωνιστικό χώρο εμπόδισαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για καλό ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες που έχουν στόχο το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας προσπάθησαν για την νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρουν .

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με… γκολ από τα αποδυτήρια (μακρινό σουτ του Α. Κορομηλά), αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και γύρισαν το παιχνίδι με γκολ του Αγγέλη και Γώγα. Στο β΄ημίχρονο και πάλι ο  Α. Κορομηλάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Αναγέννηση Στάνου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς είναι και αήττητη με 20 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας Δοκιμίου με το σημερινό πόντο έφτασε τους 16 βαθμούς.

 

Οι κυριότερες φασεις και τα γκολ

3΄1-0 Μακρινό σουτ του Α. Κορομηλά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα  στην ομάδα του Απόλλωνα

10΄Σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης ο Κοτρότσος Ν., κάνει το σουτ, η μπάλα βρίσκει το σώμα του Σαλμά και καταλήγει κόρνερ

14΄1-1 Ατομική προσπάθεια από αριστερά με τον Τσιούνη, κα΄νει την παράλληλη σέντρα και ο Αγγέλης με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει

24΄Δυνατό αμκρινό σουτ από τον Νικολογιάννη, η μπάλα στο αριστερό κάθετο  δοκάρι του Δαράβαλη

31΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Τσιούνη η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων…

38΄Εκτέλεση φάουλ του Παγώνη, η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Απόλλωνα, και ο Γώγα με σουτ δίνει το προβάδισμα στην Αναγέννηση .

55΄  Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κοκώνη ο Δαράβαλης μπλοκάρει την μπάλα

59΄2-2 Πέναλτι για τον Απόλλωνα, μετά την ανατροπή του Στραβοδήμου από τον Βασιλάρη. Ο Α. Κορομηλάς εύστοχος διαμορφώνιε το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Τάκος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου ( Θεόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Καραχάλιος, Κοτρότσος Μ.,(57΄Στραβοδήμος) Ζαχαράκης, Μυλωνάς (57΄Δαλαγιώργος), Τσόλκας, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Μακρής (57΄Μπαρμπαγιάννης), Κοτρότσος Ν. (81΄Τασούλης) Αθανασίου (68΄Ζαρκαδούλας)

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Αλπέντζος (64΄Μπακαδήμας), Βασιλάρης, Σαλμάς, Ψηλός, Νικολογιάννης, Παγώνης, Αγγέλης, Κοκώνης, Γώγα, Τσιούνης (68΄Λαυρεντάκης)