Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στα λάθη που έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 1.

Η συγκέντρωση χάθηκε, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να το εκμεταλλευθούν και να φτάσουν σε μία μάλλον εύκολη νίκη.

Ο Γιάννης Αναστασίου εστίασε στα λάθη και όταν μίλησε στους παίκτες του, με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Εξάλλου, το αποκάλυψε και στη συνέντευξη Τύπου:

«Για τα ατομικά λάθη κοστίζουν, δεν μπορείς να το ξέρεις, δεν το υπολογίζεις. Σε γενικές γραμμές αντιμετωπίσαμε καλά τον Παναθηναϊκό, μέχρι το 55′ δεν είχαμε προβλήματα. Έρχονται στιγμές που μας πληγώνουν και χάνουμε το παιχνίδι.

Είναι θέμα συγκέντρωσης, ειδικά με μεγάλες ομάδες. Περιμένουν το λάθος για να σε τιμωρήσουν. Το είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι ‘είμαστε πέντε μήνες μαζί, πότε θα μάθουμε από τα λάθη μας;’ Αυτοί όμως είμαστε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Ο Διαμαντής Χουχούμης υπέπεσε στο πέναλτι και γλίστρησε στη φάση που κατέληξε στο 2-0, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο μόνος που υστέρησε.

Ο Παναιτωλικός θα ενισχυθεί

Νωρίτερα, μιλώντας στην Cosmote TV, είχε πετάξει το μπαλάκι και στη γραμμή κρούσης.

«Κρατάω την πειθαρχία, την οργάνωση, τη διάθεση, τα τρεξίματα και τη συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις τελικές αποφάσεις», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Τι άλλο κρατάμε από τις ατάκες του Αναστασίου σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά;

«Έχουμε ξεκαθαρίσει κάποιους στόχους και είμαστε σε συνεννόηση με τη διοίκηση για να πάρουμε τον Γενάρη κάποιους παίκτες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν».

Επομένως, ο Παναιτωλικός θα ενισχυθεί μεταγραφικά, όπως αναμενόταν, σε μία προσπάθεια να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.