Για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς κέρδισε με το ευρύ σκορ 5-1 εκτός έδρας την Παιανία Μάστρου. Ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο), με αποτέλεσμα σε πολλές φάσεις το βρεγμένο γήπεδο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Άγγελος Καραΐσκος με ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λιαπίκου. Στο 6ο λεπτό και πάλι η ομάδα της Ναυπάκτου και συγκεκριμένα ο Γιαννόπουλος με σουτ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-2, πετυχαίνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα τη φετινή χρονιά. Οι γηπεδούχοι στο 32ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2, όταν ο Ντόμης έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Μαρκόπουλου. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Σανιδάς με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα σημειώσει το 1-3, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεζαν για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχονταν. Στο 79ο λεπτό ο Καρβούνης θα περάσει τον Λιαπίκο και σε άδειο τέρμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Το τελικό 1-5 θα σημειώσει στο 83ο λεπτό ο νεοεισελθών Ντότσι με σουτ από το σημείο του πέναλτι, «σφραγίζοντας» έτσι μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους φιλοξενούμενους.
Παιανία Μάστρου: Λιαπίκος, Κουτσουπιάς, Λουκάς (46’ Πλαστήρας), Πατρινός (46’ Ρέμας), Ζυγιώτης, Βαλτογιάννης, Καραμήτσος, Ροδάτος (46’ Κουμπαρούλης), Ζούμας (70’ Ζούγκας), Ντόμης, Μανέτας (46’ Πλεξίδας).

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος (85’ λ.τ. Χασαπογιάννης), Βαβάτσικος (72’ Καραγιάννης), Ντζουμάνης, Ντότσικας, Καραΐσκος Θ., Σανιδάς, Καρβούνης (80’ Τσιριμώκος), Ράμμος, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος (80’ Ντότσι), Καραΐσκος Α. (79’ Σταυρόπουλος).