Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, παρότι υπήρξαν αρκετές αλλαγές, κρατώντας κυρίως το αποτέλεσμα που βοηθά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Όταν παίζεις δύο παιχνίδια, σημαντικό είναι και το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές απουσίες με τραυματισμούς, θέλαμε να βάλουμε και κάποιους παίκτες σε ρυθμό για να τους έχουμε σιγά-σιγά όλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, αρκετά παιδιά ψάχνονται ακόμη, κρατάμε το αποτέλεσμα.  Από κάποιους είδα όσα περίμενα, από κάποιους άλλους όχι, είναι μαραθώνιος κάποια παιδιά θέλουν στήριξη. Είναι δύσκολο για κάποιους που έλειπαν καιρό. Τα θετικά αποτελέσματα βοηθούν την ψυχολογία της ομάδας.

Η ρεβάνς θα γίνει μετά από τρία σημαντικά παιχνίδια. Θα δούμε την κατάσταση των παικτών μας, το τελευταίο παιχνίδι μετά από τρία δύσκολα για το πρωτάθλημα θα είναι το πιο δύσκολο. Αν θέλουμε όμως να προχωρήσουμε πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία και την απαραίτητη προσήλωση.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Βοσνιάδης ήταν απογοητευμένος γιατί η Νίκη Βόλου παρά την καλή εμφάνιση δεν πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι είχαμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, τις συνεργασίες, δεν κινδυνεύσαμε, έγινε μία φάση στο 44 και πήγε η μπάλα στα δίχτυα, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό, δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ. Πιθανότητες υπάρχουν γιατί υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Θα διεκδικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι την πρόκριση. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα πάμε να παίξουμε, θα το διεκδικήσουμε. Μπορεί σε εκείνο το παιχνίδι να βρουμε εμείς κάποιο γκολ σαν το σημερινό. Είναι ευκαιρία να δίνουμε χρόνο σε νέα παιδιά. Παίζοντας καλά αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα του δεύτερου παιχνιδιού θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».