Σε αναζήτηση χαφ βρίσκεται ο Παναιτωλικός και ο Χρήστος Γκράβιους είναι μία λύση που έπεσε στο τραπέζι

Δεδομένο είναι ότι ο Παναιτωλικός θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στη Super League 1. Οι θέσεις που ψάχνει έχουν κλειδώσει και η μία εξ αυτών είναι στον χώρο του κέντρου.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Βαρόνε υπέστη ρήξη χιαστού, ήταν λογικό να κοιτάξει ο Παναιτωλικός για παίκτη εκεί. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τσεκάρονται. Η Σκανδιναβία είναι μία από τις αγορές που παίζουν σταθερά στο Αγρίνιο, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε εκεί ο Μάκης Μπελεβώνης.

Το να αποκτηθεί παίκτης από εκεί δεν αποκλείεται. Εκείνο που ακούγεται έντονα είναι ότι οι Αγρινιώτες ασχολήθηκαν με τον Γκράβιους. Χρήστος το μικρό του, το οποίο υποδηλώνει και την ελληνική καταγωγή του.

Ωστόσο, εκεί γεννήθηκε, εκεί μεγάλωσε και έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο, εκεί έχει περάσει όλη του την καριέρα. Από αρκετά νεαρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες της ΑΪΚ. Για πολλά χρόνια ήταν παίκτης της (και δηλωμένος οπαδός της), αλλά τα ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα της είναι λίγα. Συνήθως δινόταν δανεικός. Βάσαλουντς, Γιόνκεπινγκς Σόντρα και Ντέγκερφορς οι ομάδες που κατά καιρούς τον απέκτησαν.

Στην τελευταία αγωνιζόταν και φέτος. Το κοντέρ έγραψε 26 συμμετοχές και τρεις ασίστ για τον διεθνή με την Κ19 της χαφ της Σουηδίας. Το συμβόλαιό του εκπνέει και γι’ αυτό κάποιοι στον Παναιτωλικό τον θεώρησαν ελκυστική περίπτωση. Μόνο που δεν είναι εύκολη γιατί υπάρχουν μνηστήρες.