Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως η προσοχή όλων στο Αγρίνιο είναι πλέον στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής.

Σημαντικότατη νίκη στο Βόλο πήρε σήμερα (4/12) ο Παναιτωλικός, όμως ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως αν την επόμενη αγωνιστική δεν κερδίσουν τον Ιωνικό τότε δεν θα έχει αξία το αποτέλεσμα του Πανθεσσαλικού. Αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε που κρίθηκε η αναμέτρηση. «Στην οργάνωσή μας, ο Βόλος είναι επικίνδυνη και επιθετική ομάδα, ήταν σημαντικό να έχουμε οργάνωση. Στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο κάναμε αβίαστα λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Αφού δημιουργήσαμε όμως ευκαιρίες, τις τελειώσαμε και δεν δώσαμε στον αντίπαλο να απειλήσει, είμαστε καλά».

Για το αν ήταν οι επιστροφές παικτών μεσοεπιθετικά ή η άμυνα που έδωσε τη νίκη είπε πως «είναι συνδυασμός και των δύο. Όταν υπολείπεσαι σε παίκτες είναι δύσκολο, δεν έχεις επιλογές κι αν το παιχνίδι στραβώσει και θες να βοηθήσεις την ομάδα είναι διαφορετικό να έχεις επιλογές. Όσο περνά ο καιρός επιστρέφουν παιδιά και βρίσκοντας ρυθμό μας δυναμώνει περισσότερο».

Μετά ο κόουτς της ομάδας ρωτήθηκε αν θα αποκτηθεί δημιουργικός παίκτης. «Δεν είναι η ώρα για να μιλήσουμε για τα μεταγραφικά. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι του Σαββάτου, εκεί είναι η προσοχή. Αν δεν κερδίσουμε τον Ιωνικό θα είναι σαν να μην έχουμε κάνει τίποτα. Το μυαλό μου δεν είναι σε κανένα παίκτη και καμία μεταγραφή αυτή τη στιγμή».
Για την παρουσία του Μόρσει ανέφερε ότι «ήταν σημαντική, σημείωσε το γκολ, φάνηκε ζωντανός και δραστήριος. Είχαμε μία κουβέντα μέσα στην εβδομάδα για την απόδοσή του και για το ότι πρέπει να βγάλει περισσότερα στο γήπεδο. Νιώθει καλά στο γκρουπ και στην ομάδα, πρέπει να αποδώσει περισσότερα γιατί υπάρχουν απαιτήσεις. Πρέπει να συνεχίσει. Η διάρκεια κρίνει έναν ποδοσφαιριστή όχι οι εκλάμψεις».

Για τη συνέχεια σχολίασε «Το εύχομαι να περιμένουμε καλύτερη συνέχεια. Αυτό είναι κάτι που συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Με περισσότερες επιλογές προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Να παραμείνουμε προσηλωμένοι. Όλη η προσοχή και όλα τα λεφτά είναι το ματς του Σαββάτου».