Δεδομένων των πρόσφατων πεπραγμένων του γηπεδούχου Απόλλωνα και της Αναγέννησης Στάνου, ήταν προφανές πως η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ θα είχε τον πρώτο…και μάλλον τον τελευταίο λόγο για επικράτηση.

Το κατάφερε η Αναγέννηση Στάνου με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου και με σκόρερ τον Γώγα (49΄) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και πανηγύρισε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα επί ενός αντιπάλου που έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Στο ντέρμπι λοιπόν των ομάδων που έχουν στόχο την άνοδο στην  Γ΄ Εθνική η Αναγέννηση ήταν νικήτρια με 1-0 και ξέφυγε στον βαθμολογικό πίνακα στην Α΄ κατηγορία

Αντίθετα η εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Θέρμου φέρνει την ομάδα πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Για την ώρα, την ομάδα της Στάνου,  όπως είναι και το Χριστουγεννιάτικο  κλίμα των ημερών… άστρο λαμπρό, καθώς με την εμφάνιση ιδιαίτερα  απέναντι στον Απόλλωνα Θέρμου, αλλά και σε ολες της ομάδες της κατηγορίες  (7 νίκες σε 9 αγώνες),έχει αποδείξει ότι διαθέτει όλα τα φόντα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μιμιγιάννη σε ένα ματς που ίσως κρίνει ακόμη και την πρώτη θέση , πέτυχαν γκολ με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου  και στη συνέχεια αν και αγωνίσθηκαν με 9 ποδοσφαιριστές διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αναγέννηση τελείωσε την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές !!

Στο 77΄αποβλήθηκε με  κόκκινη κάρτα ο Σαλμάς, και στο 88΄ ο Νικολογιάννης

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Κωσταράς, Σούζας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Γιάννης Λιάκας)

Ρόκκος Ανδ., Μπαλάφας, Γκουτσέλης (60΄Κόκκοτος), Ρόκκος Αλ. (70΄Μπίστας) Κοκώνης, Κακούρης, Καμμένος, Καμζέλας, Μούτσα, Στεργίου, Νούλας

Αναγέννηση Στάνου  (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Μπακαδήμας, Βασιλάρης, Σαλμάς, Ψηλός, Νικολογιάννης, Παγώνης, Αγγέλης (89΄Τζαμαλής), Κοκώνης (90΄Καρακασίδης), Γώγα, Τσιούνης (75΄Αλπέντζος)