Πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Άρης Λεπενούς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου με 4-1, ματς για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ που έγινε στο γήπεδο των Οχθίων .

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στη ΑΕΚ που αγωνίζεται κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές με στόχο την αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Όσο αφορά την αγωνιστική εικόνα της αναμέτρησης ο Άρης Λεπενούς ξεκίνησε δυνατά, δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι στην εστία του Πριόβολου και πήρε προβάδισμα στο 18΄ όταν μετά από σέντρα του Λιούλιου από αριστερά ο Λαμπρακόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 33΄η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοσμά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα, και το 2-0 ήταν σκόρ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο .

Στη επανάληψη  και συγκεκριμένα στο 76΄ο Α. Θώδης πέτυχε το τρίτο γκολ του Άρη Λεπενούς για να μειώσει η ΑΕΚ δυο λεπτά αργότερα με τον Γιαννοκώστα. Το τελικό αποτέλεσμα (4-1) διαμόρφωσε στο φινάλε του αγώνα ο Λιούλιος.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Λύσσαρης, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Γεωργίου, Καρδαράς, Τζαμαλής (85΄Ασπρογιάννης), Θώδης Σ., Θώδης Α., Βαμβακάς, Λαμπρακόπουλος, Πετανίτης Β.(71΄Μπέλος), Κοσμάς (61΄Ρούσσος), Κοκώνης (61΄Πετανίτης Χ.), Λιούλιος

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Πριόβολος Ι., Παπαβασιλείου, Ροδάτος, Κολοβάκης, Κρανιώτης (46΄Λιάτσος), Μπακέλας (46΄Κρανιάς), Κασούμης (46΄Γιαννοκώστας), Χρόνης (66΄Τριάντης), Βλάχος, Μαντόγλου, Στεφανίδης (54΄Μπραζιώτης)