ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Με ηγέτη και σκόρερ τον Αποστόλη Κορομηλά που πέτυχε χατ τρικ, ο Απόλλωνας Δοκιμίου νίκησε με 4-0, τον Αστέρα Καμαρούλας, και με 19 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση της θαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας το οποίο και συμμετέχει

Αγωνιστικά η συνάντηση κύλησε με αρκετές φάσεις αναμεσα στις δυο εστίες με τον Αστέρα Καμαρούλας να αγωνίζεται επιθετικά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ στο δοκάρι με την συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου, δέχθηκαν όμως γκολ λίγο πριν το φινάλε το πρώτου ημιχρόνου.

Στο β΄΄ ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε για την ισοφάριση δίχως όμως να τα καταφέρει. Από την άλλη μεριά οι νικητές …..πάτησαν γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν 3 ακόμη γκολ με τον Α. Κορομηλά (ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 12 τέρματα.) και έφτασαν δίκαια στο τελικό 4-0

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

8΄Φάουλ Τασούλη, κεφαλιά Μακρή μπλοκάρει την μπάλα ο Κατερινόπουλος

19΄Σουτ του Αθανασίου (εντός περιοχής) , απομακρύνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος

25΄Μακρινό σουτ του Τουρλίδα η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά κοντινή κεφαλιά του Ταμπάκη, ο Δαράβαλης απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

37΄ 1-0 Ατομική προσπάθεια του Καραχάλιου από τα δεξιά, κάνει τη παράλληλη σέντρα και ο Μακρής από κοντινή απόσταση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

43΄Κάθετη μπάλιά του Μπαρμπαγιάννη στον Αθανασίου, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κατερινόπουλο, αλλά το σουτ που έκανε  βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

47΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φ. Κορομηλά, μπλοκάρει την μπάλα ο Κατερινόπουλος

49΄Διαγώνιο σουτ του Καραχάλιου, απομακρύνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος

50΄Σέντρα Αθανασίου, κεφαλιά του Δαλαγιώργου απομακρύνει και πάλι ο Κατερινόπουλος

52΄ Σουτ του Α. Κορομηλά η μπάλα ελάχιστα άουτ

57΄Ο  Ταμπάκης σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, κάνιε το δυνατό σουτ η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταληγει κόρνερ

63΄Δυνατό σουτ του Αριστόπουλου, μπλοκάρει την μπάλα ο Δαράβαλης

70΄Σουτ του Γρίβα από το ύψος της περιοχής μπλοκάρει την μπάλα ο Δαραβαλης

81΄Σέντρα του Γεωργιάδη, κεφαλιά Αθανασίου η μπάλα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι

83΄ 2-0 Ατομική προσπάθεια του Στραβοδήμου από τα δεξιά, παράλληλη σέντρα και ο Α. Κορομηλάς από κοντινή απόσταση διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

89΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Καραχάλιο, απομακρύνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος

91΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Α. Κορομηλά, μπλοκάρει την μπάλα ο Κατερινόπουλος

91΄ 3-0 Σέντρα του Δαλαγιώργου, ο Α. Κορομηλάς με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

93΄4-0 Σέντρα του Βάσση ο Α. Κορομηλάς με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπουκουβάλας, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Καραχάλιος, Τασούλης (64΄Μυλωνάς), Ζαχαράκης, Μακρής (90΄Μακρής), Δαλαγιώτγος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ. (63΄Γεωργιάδης), Αθανασίου (85΄Τσακανίκας Ι.), Μπαρμπαγιάννης, Στραβοδήμος (85΄Βάσσης)

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος Κ., Πίτλιγκερ, Παναγιωτόπουλος Σ., Λιάτσος (82΄Δήμος), Παναγιωτόπουλος Ι., Τουρλίδας, Σαλαγιάννης, Ταμπάκης (87΄Καπέλης), Σαμψώνας, Γρίβας (73΄Ζαμπάρας)