Σε ματς που έγινε το Σάββατο στο ΔΑΚ Αγρινίου, ΑΕ Αγίου Δημητρίου και Τρίκαρδος Κατοχής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγες φάσεις εκατέρωθεν σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα (14 ποδοσφαιριστές είχε στην διάθεσής του ο Θόδωρος Μουχάνης), εντούτοις κατάφεραν να πάρουν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριλιώτη, ο Κατσαβοχρήστος με κοντινό σουτ στο 55΄άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Αγίου Δημητρίου, για να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα ο Παπανικολάου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τρίκαρδος τελείωσε τον αγώνα με 10 παίχτες εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο 90΄ο Βαμβακάς.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Γαλανόπουλος, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Μπαλάσκας, Μουρτζιάπης Ι., Κωστόπουλος, Καντερές, Μουρτζιάπης Τ., Μπουλιέρης, Σπυριλιώτης , Μουχάνης Ε., Κατσαβοχρήστος (81΄Παπαδήμας), Γιαννόπουλος, Ρεπανίδας (46΄Φάτσαλης)

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Παπανικολάου, Αθανασίου (46΄Κρανιάς) Τσιλιπάνος, Καπώνης, Καλύβας (46΄Μιχάι), Ρόμπολας (65΄Βαμβακάς), Κονταρής (46΄Κουκουρδέλης), Αθανασόπουλος, Σεραφίγκος, Κοντοπάνος