Tελικα η Αχαΐα είναι ένας νόμος που έχει πρωταγωνιστές σε θέσεις κλειδιά στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ στον ελληνικό αθλητισμό…

Στην ΕΕ. της ΕΠΟ έχουμε τον Άγγελο Δανιήλ πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ και στις επιτροπές τις ΕΠΟ έχουμε τα μέλη της ΕΠΣ Κώστα Ντάσιο, Αγγελόπουλο Κώστα , Ρόμπολα Αριστέα.

Στο μπάσκετ πρόεδρος της ΕΟΚ έχουμε τον ισχυρό άντρα Βαγγέλη Λιόλιο που όραμα του είναι αλλαγή σε όλα για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό μπάσκετ.

Πως λοιπόν να μην νιώθουμε περήφανοι για τον αθλητισμό του νομού μας στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ;;;

ο κ. Λιόλιος  πρόσφατα είχε μια συνάντηση με το μέλος επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ,  την δικιά μας Αριστέα Ρόμπολα στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Ολυμπιακό στάδιο ΟΑΚΑ και μας είπε σε τηλεφωνική μας επικοινωνία τα εξής: «Είναι μεγάλη περηφάνια να ακούγεται το όνομα της Αχαΐας στον αθλητισμό μπάσκετ ποδόσφαιρο… Με τους σπουδαίους ανθρώπους του Δανιήλ κ Λιόλιο και όπως είδαμε και με τα κλιμάκια των εθνικών μας ομάδων ποδοσφαίρου αντρικό κ γυναικείο να φιλοξενούνται σε αγώνες που έγιναν κ θα γίνουν και στο μέλλον στο παμπελοπονησιακο μας στάδιο.. Εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να ακούγεται ο Νόμος μας σ όλη την ΕΛΛΆΔΑ μόνο θετικά κ δυνατά κι όλοι μας να βάζουμε ένα λιθαράκι όπως μπορούμε».