Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης Λεπενούς μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στην δυνατή έδρα του Κανουρίου, απέναντι μάλιστα σε μια ιστορική ομάδα της Αιτ/ νίας.

Το γκολ της νίκης που έδωσε στην ομάδα του Παναγιώτη Ασπρογιάννη το εκτός έδρας «τρίποντο» πέτυχε ο Βασίλης Πετανίτης ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται επιθετικά, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους φιλοξενούμενους τελικά στο τέλος της αναμέτρησης να φεύγουν νικητές από το γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής (κόκκινη κάρτα)στο 90 του Καγιάτζα.

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Ροδάτος, Καραπιπέρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου ( Θεόδωρος Σκλαπάνης )

Κόκκαλης Χ., Κόκκαλης Θ, Κωνσταντίνου ., Μπλέτσας ., Καγιαντζας ., Ασημάκης  , Γιώτης , Μυζήθρας , Σοροβος ., Τζωρτζόπουλος (81΄Τασολάμπρος), Πλαστήρας  (85΄Σταμπολίτης)

Αρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Γεωργίου, Τζαμαλής, Καρδαράς, Θώδης Στ., Θώδης Αλ. (46΄Βαμβακάς Ν), Βαμβακάς Χ., Τσοπανάς (46΄Ρούσσος), Κοσμάς Χ., Λαμπρακόπουλος, Πετανίτης Β., Λιούλιος (93΄ Πετανίτης Χ)