Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης  θα είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Ηλίας Γιαννιώτης, με τον σύλλογο της Στάνου να ανακοινώνει την απόκτηση του σπουδαίου ποδοσφαιριστή, που θεωρείται «κόσμημα» για την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ!!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ, προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού με τον οποίο μάλιστα πραγματοποίησε και 11 εμφανίσεις σε επίπεδο Super League.

Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στον Ιάλυσο Ρόδου και θα έπαιζε στην Football League, αλλά λόγω αναβολής της κατηγορίας δεν πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του.

Στην συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε η ΑΕ Διδυμοτείχου και τον ενέταξε στο περσινό ρόστερ της με την οποία αγωνίστηκε στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Είχε 6 συμμετοχές (481′ λεπτά).

Το καλοκαίρι του 2021 βρέθηκε στο ρόστερ του Ναυπακτιακού, και από σήμερα ανήκει και τυπικά στην Αναγέννηση Στάνου.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπουραλέξης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ναυπακτιακού Αστέρα Γιώργο Μίχο, και συμφωνήθηκε η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με την μορφή του δανεισμού στην Αναγέννηση Στάνου μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.