Δεν αλλάζει το 10% στη πληρότητα των γηπέδων! Στις καφετέριες θα στραφεί ο κόσμος για να δει ποδόσφαιρο!

Άκαρπη η συνάντηση που είχε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με την αντιπροσωπεία της Super League 1. Στέλνει τους φιλάθλους στις καφετέρειες η Κυβέρνηση.

Δεν άλλαξε κάτι μετά τη συνάντηση της Super League 1 με τον Θάνο Πλεύρη. Το μέτρο για 10% πληρότητα στα γήπεδα παραμένει ως έχει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και βλέπουμε!

Οι εκπρόσωποι των ομάδων προσπάθησαν να εξηγήσουν οτι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί όταν ο αριθμός των διαρκείας είναι πολύ μεγαλύτερος από το πλαφόν των 1.000 φιλάθλων που έχει βάλει η Κυβέρνηση, αλλά ματαίως.

Πλέον οι εμβολιασμένοι – που αρκετοί εξ αυτών μπήκαν στη διαδικασία του εμβολίου μόνο και μόνο για να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα – μένουν εκτός γηπέδων!

Η… διέξοδος για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους – αν δεν είναι συνδρομητές NOVA ή Cosmote tv – είναι οι καφετέριες!

Εκεί μάλλον, άσχετως συνωστισμού, ο κορονοϊός δεν κολλάει πλέον, αφού οι αρμόδιοι πάτησαν το «mute» στη μουσική! Όλοι το ξέρουν!

Εκτός αν την ερχόμενη εβδομάδα, σκάσει νέο κύμα μέτρων και κλείσουν και τα καφέ και οι χώροι εστίασης! Εχει ξαναπαίξει το έργο!