ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr

Άνετη επικράτηση με σκόρ 1-6 της ΑΕΜ στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην νεανική ομάδα της ΑΕ Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας σημαδεύτηκε απο τον σοβαρό του Γαβρίνα που έβγαλε την πλάτη του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρίνίου.

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

6′ Γκόλ 0-1: Γύρισμα του Κράνη απο αριστερά στον Χαλαζία που ανενόχλητος σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.
11′ Γκόλ 0-2: Σούτ του Κράνη καταλήγει στα δίχτυα.
13′ Γκόλ 0-3: Ο Πιστιόλης φεύγει στην αντεπίθεση προλαβαίνει τον Μαυρούλια και πλασάρει εύστοχα.
15′ Πολύ καλό σούτ του Π. Μουχάνη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δουλιώτης.
25′ Γκόλ 0-4: Κεφαλιά απο κοντά του Πιστιόλη ανεβάζει το σκόρ στο 0-4
32′ Σούτ του Αθανασόπουλου μέσα απο την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Μαυρούλιας, η μπάλα δεν απομακρύνεται απο την περιοχή, αλλεπάλληλες κόντρες και σοβαρός τραυματισμός του Γαβρίνα που έβγαλε την πλάτη του πέφτοντας άτσαλα στο έδαφος. Μετά απο 8λεπτη διακοπή τον παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή βοήθειας.
48′ Γκόλ 0-5: Κακή απομάκρυνση της μπάλας απο τον Γιαννόπουλο, η μπάλα φτάνει έξω απο την περιοχή στον Πιστιόλη που κάνει ένα φαλτσαριστό σούτ και την στέλνει στα δίχτυα.
54′ Φάουλ απο αριστερά του Π. Μουχάνη ο προωθημένος Γιαννόπουλος πιάνει την κεφαλιά μέσα απο την μικρή περιοχή και στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Δουλιώτη.
61′ Σέντρα απο αριστερά του Κράνη κεφαλιά του Πιστιόλη και ενυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ απο τον Μαυρούλια.
63′ Γκόλ 1-5: Κεραυνός του Ε. Μουχάνη αρκετά μέτρα έξω απο την περιοχή στέλνει την μπάλα στη αριστερή πλευρά της εστίας του Δουλιώτη μειώνοντας το σκόρ.
66′ Σούτ του Κράνη μπλοκάρειο Μαυρούλιας
70′ Γκόλ 1-6: Ο Πιστιόλης ανατρέπεται απο τον Γιαννόπουλο και ο Διαιτητής δίνει πέναλτι..Το εκτελεί ο ίδιος εύστοχα πετυχαίνοντας το τέταρτο προσωπικό του γκόλ.

Διαιτητής: Ασημάκης – Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης): Μαυρούλιας, Μουτζιάπης, Τόγιας, Καντερές, Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Τηγανίτας, Μουχάνης Ε., Μπαλάσκας, Μουχάνης Π., Μούτσι.

Α.Ε. Μεσολογγίου: (Γιώργος Ασπρογέρακας): Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι., Αθανασόπουλος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Α.(75′ Ρούσσος), Πιστιόλης (75′ Πλαστήρας), Αυτζής (60′ Παπαευθυμίου), Γαβρίνας(32 λ.τ. Χαραλάμπους), Χαλαζιάς, Κράνης (75′ Καμαριάρης).