Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Εύκολη επικράτηση για τον Αστέρα Μεσολογγίου με 3-1 επί του Ατρομήτου Αντιρρίου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 το βραδάκι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς επικρατούσε αέρας και ψιλόβροχο κατά διαστήματα και οι ελάχιστοι ηρωικοί φίλαθλοι που το παρακολούθησαν είδαν έναν ωραίο κατά διαστήματα αγώνα. Με το παιχνίδι αυτό, που ξεκίνησε τελευταίο χρονικά από τους άλλους αγώνες, ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Με δύο γκολ που σημείωσε ο Αστέρας στο Α’ ημίχρονο, στην αρχή και στο τέλος αυτού, έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, που ήρθε σχετικά εύκολα. Οι παίκτες της ομάδας μας, παίζοντας καλύτερα στο Β’ ημίχρονο επέβαλε το ρυθμό στον αγώνα ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στο Α’ ημίχρονο που δημιούργησαν φάσεις για γκολ και φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις στο Β’  ημίχρονο όπου ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Αστέρα.

Το Α’ Ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Αστέρα που μόλις στο 2΄προηγήθηκε στο σκορ. Το Αντίρριο προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και προς το τέλος του ημιχρόνου ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο γκολ, με την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με μαξιλάρι 2 γκολ.

1′ Καλή ευκαιρία με το ξεκίνημα του αγώνα για το Αντίρριο , όταν σε μπαλιά του Παπαποστόλου μες τη περιοχή του Αστέρα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κάκκος σε καλή θέση επιχείρησε ένα σουτ αλλά ήταν αρκετά άστοχο, άουτ.

2′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. Ήταν η ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε από αριστερά, συνδυάστηκαν ο Κουτσομπίνας με τον Γιαβρούτα, ο τελευταίος έβγαλε ωραία σέντρα μες τη περιοχή του Αντιρρίου και μπροστά από τον Μιχαλόπουλο πετάχτηκε ο Σιαμήτρο Β. και με ψιλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου να αντιδράσει Χασαπογιάννη.

12′ Καλή ευκαιρία για το Αντίρριο, σε μπαλιά του Παπαποστόλου μες τη περιοχή , έπιασε το σουτ ο Κατσίκας με τον Τσερίκου να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

20′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο Αντιρρίου, όταν ο Παπαποστόλου από δεξιά εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο άουτ έξω από τη περιοχή του Αστέρα και τροφοδότησε τον Κάκκο που μπήκε στη περιοχή αλλά το πλασέ του απέκρουσε αρχικά με τα πόδια ο Τσερίκου και ο Γαντζούδης απομάκρυνε τον κίνδυνο μακριά.

42′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 2-0 με σκόρερ τον Μπαρμπαρούση. Το γκολ ξεκίνησε από κλέψιμο του Γιαβρούτα έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου, συνδυάστηκε με τον Κουρσομπίνα και μπήκε μες τη περιοχή από δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ το οποίο ο Χασαπογιάννης απέκρουσε ασθενώς και ο αφύλαχτος Μπαρμπαρούσης άνετα σκόραρε για το 2-0.

43′ Νέα καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Παπαποστόλου να μπαίνει μόνος του μες τη περιοχή από πλάγια δεξιά, προσπάθησε να βγάλει παράλληλη σέντρα αλλά ο Γερετσιάν έδιωξε σωτήρια τη μπάλα μακριά.

Το Β’ Ημίχρονο ξεκίνησε όπως το Α΄, με γκολ από τα αποδυτήρια, αυτή τη φορά όμως για τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Το γκολ αυτό όμως ήταν η αρχή για να κυριαρχήσει η ομάδα του Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά πέτυχε ένα ακόμα γκολ που σφράγισε τη νίκη του. Η ομάδα του Αντιρρίου εκτός του γκολ που σημείωσε δεν δημιούργησε καμία άλλη ευκαιρία σε  ολόκληρο το Β’ ημίχρονο και φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις. Ο προπονητής του Αστέρα έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς παίκτες της ομάδας μας να αγωνισθούν στον αγώνα και να τα πάνε αρκετά καλά.

 

48′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Ατρόμητο Αντιρρίου με σκόρερ τον Ρουμπάση, ο οποίος δέχθηκε μια πολύ ωραία σέντρα που επιχείρησε από αριστερά ο Παπαποστόλου, ο σκόρερ στο δεύτερο δοκάρι και στη μικρή περιοχή, μόνος έπιασε τη κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσερίκου.

54′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Μαυραγάνη να πιάνει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χασαπογιάννη.

58′ Νέα προσπάθεια του Αστέρα, με τον Ντελλή να κλέβει τα μπάλα σε λάθος των αμυντικών του Ατρομήτου, μπήκε στη περιοχή από δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση πέρασε άουτ.

63′ Συνδυασμό Ντελλή με Κουτσομπίνα έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

65′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Παλιάτσας, τροφοδότησε αριστερά τον Κουμπαροιύλη, αυτός μπήκε στη περιοχή του Ατρομήτου, έπιασε το δυνατό σουτ και ο Χασπογιάννης βρήκε τόσο τη μπάλα όσο να περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, κόρνερ.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Παλιάτσας έβγαλε ωραία πάσα στη πλάτη της άμυνας του Αντιρρίου, ο Γιαβρούτα από δεξιά έφυγε μόνος του προς τη εστία, βρέθηκε απέναντι στον Χασαπογιάννη αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, άουτ.

70′ Νέα καλή στιγμή του Αστέρα, σε σέντρα από αριστερά του Μπαρμπαρούση μες τη περιοχή του Ατρομήτου, μπερδεύτηκαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί  και προ του Γιαβρούτα έδιωξαν σε κόρνερ.

78′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα και 3-1 με σκόρερ ξανά τον Μπαρμπαρούση, σημειώνοντας το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Η προσπάθεια ξεκίνησε απο δεξιά σε σέντρα του Ντελή στη περιοχή του Ατρομήτου, λαθεμένη απόκρουση του Ρουμπάση, η μπάλα έφτασε στον Ελένη που την έστρωσε στον Μπαρμπαρούση που με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χασαπογιαννή, γράφοντας το τελικό 3-1.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Ζύγα, Βασιλείου και Ξύστρα.

Αστέρας Μεσολογγίου (Ντζιβανάκης) Τσερίκου, Μανέτας (82′ Τσεκρέζι), Μπαρμπαρούσης, Γιαντζούδης, Γερετσιάν, Παλιάτσας, Μπελλάλης (46′ Μαυραγάνης), Κουστομπίνας (82′ Παπασπύρος), Σιαμήτρος Β. (58′ Ντελλής), Γιαβρούτας (76′ Ελένης), Κουμπαρούλης

Ατρόμητος Αντιρρίου (Παντελίδης) Χασαπογιάννης, Ρουμπάσης, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος (84′ Μανδέλος), Καγκάνης, Μαστροκώστς, Κατσίκας, Αμπντέλ Σαλάμ, Αθανασόπουλος, Παπαποστόλου, Κάκκος,