Αυτό που πριν λίγο καιρό φάνταζε αδύνατο, για τον Παναγρινιακό, η παραμονή δηλαδή της ομάδας στην Γ΄Εθνική, την Κυριακή έγινε πραγματικότητα.

Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου   έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά και γεμάτο αγωνιστικά προβλήματα Παναιγιάλειο (0-2) και συνάμα πανηγύρισαν την πολυπόθητη παραμονή στην Γ΄Εθνική.

Αγκαλιές φιλιά και γενικότερα μια ωραία ατμόσφαιρα την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αιγίου. Αυτό ήταν το σκηνικό στην πόλη του νομού Αχαίας δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα από την στιγμή που ο Παναγρινιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, έστω και στο φινάλε του πρωταθλήματος. Βλέπετε ο στόχος της νίκης έγινε πραγματικότητα και δεν περίμενε ο Παναγρινιακός δώρα από τις άλλες ομάδες του ομίλου!!

Μέχρι να φτάσουμε όμως στο φινάλε της αναμέτρησης μεσολάβησε ένα καθ΄όλο χορταστικό παιχνίδι, αφού παρά την δεδομένη πίεση που υπήρχε πριν την σέντρα ο Παναγρινιακός προσέφερε θέαμα πέτυχε δυο γκολ και γενικά ικανοποίησε με την απόδοση του.

Σκόρερ της μεγάλης νίκης-παραμονής στην Γ΄Εθνική για τον Παναγρινιακό ήταν ο Βασίλης Γκόλιας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 51΄και ο Γιώργος Καντάνης στο 78΄.

Ο Παναγρινιακός μετά και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής ισοβάθμησε στην 5ης θέση της βαθμολογίας μαζί με Ναυπακτιακό και Άίαντα Γαστούνης με τους Αγρινιώτες όμως να έχουν περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ του παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο είναι οι εξής:

Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης , Τσάκνης (68΄Τσοπανάς), Σκιαδάς, Κατσής (81΄Πατίλας), Μήλιος, Βασιλόγιαννης (81΄Παναγιωτόπουλος Κ)