Ο Παναγρινιακός πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου νίκησε εκτός έδρας τον Τρίκαρδο Κατοχής με 3-0 και θα αγωνισθεί στον τελικό του θεσμού με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα , ο οποίος στον ημιτελικό νίκησε με 3-2 την ΑΕ Μεσολογγίου.

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης αν και η πρώτη ευκαιρία του ματς ανήκει στους γηπεδούχους με τον Κουκουρδέλη, στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Παναγρινιακού πέτυχαν γκολ (21΄) με τον Πατίλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων. Το 0-1 ήταν σκόρ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη (62΄) ο Κούσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κατσής διπλασίασε τα τέρματα για τον Παναγρινιακό, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 και πάλι ο Πατίλας  στο 90΄ μετά από μπαλιά του Κούση.

 

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί:  Γαλανόπουλος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟΚ Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Παπανικολάου, Βαμβακάς (82΄Μεταξούλης), Γατσώρης Γ. (73΄Καπώνης), Γατσώρης Λ., Κουτρουλης, Κονταρής (82΄Παπαθανασίου), Ρουπάκης (82΄Ρόμπολας), Σεραφίγγος, Κουκουρδέλης (82΄Ντοριζάς), Κοντοπάνος

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Κάππας, Σωτηρόπουλος (28΄Κούσης), Σκιαδάς, Καντάνης (90΄Ντούλιας), Τσοπανάς, Πατίλας, Κατσής (90΄Αντωνόπουλος), Μήλιος (90΄Κωστόπουλος), Βασιλόγιαννης (56΄Τσάκνης)