Συναρπαστικό το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και γκολ

Ανοικτό παιχνίδι, όπως φανερώνει το μέχρι στιγμής σκορ, κακή λειτουργία στα μετόπισθεν γι’ αμφότερους τους αντιπάλους. Πλούσιο θέαμα και 4 γκολ …

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2

Τα γκολ του αγώνα

1’ O Koυλούρης το γύρισμα από αριστερά στον Έρλινγκμαρκ, που λίγο μέσα από την περιοχή με σουτ, πέφτοντας μάλιστα, ανοίγει το σκορ, 0-1.

22΄ Ο Ντουάρτε εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Κορνέλιους κι εξ επαφής ο Ντίας βρήκε δίχτυα, με το VAR να υποδεικνύει ότι δεν υπήρχε οφσάιντ, 1-1.

28΄ Ο Μουνίθ βρίσκει χώρο εκτός περιοχής και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ανέστη, 1-2.

36’ Σχεδόν πανομοιότυπο με το 1-1 το γκολ, εκτελεί κόρνερ από δεξιά ο Ντουάρτε, η πρώτη κεφαλιά από τον Βργκοτς και ο Ντίας με δεύτερη κεφαλιά νικά τον Γιαννιώτη για το 2-2.

 

Συνθέσεις – Διαιτητές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Aνέστης, Λούι, Αντούνες, Βργκοτς, Κορνέλιους, Φλόρες, Μάρτενσον, Ντίας, Ντουάρτε, Νταγκό, Βέργος.

Αναπ: Μελίσσας, Μπακαδήμας, Αποστολάκης, Μπελεβώνης, Βαρόνε, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Καρέλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

Αναπ: Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Τζοβάρας, Ντένιτς, Καρτάλης, Ναμπί, Μπεντινέλι, Νταβιώτης, Τζαβίδας.

Διαιτητικό team:

Διαιτητής: Kαραντώνης (Ημαθίας). Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Σακκάς (Θεσσαλίας). 4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου). VAR: Περέιρα (Πορτογαλία). AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου).