Με τέσσερις αγώνες, που έχουν να κάνουν για το μίνι πρωτάθλημα της παραμονής συνεχίζονται το Σάββατο (9/4) τα πλέι άουτ  της Super League Interwetten.

Στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος υποδέχεται την Λαμία. Οι «κυανέρυθροι» του Κώστα Μπράτσου, έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην διαδικασία των αγώνων κατάταξης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας έχουν τεθεί οι τραυματίες Κότνικ, Ρομέρο, Τσοκάνης κα οι Νίνης, Σοάρες, Ορός, σ΄αντίθεση με τον Ριένστρα που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή έπειτα από 8,5 μήνες μετά την ρήξη χιαστών που είχε υποστεί. Όσον αφορά τους «κυανόλευκους» του Τζιανλούκα Φέστα, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική θέλουν το τρίποντο προκειμένου να αυξήσουν κι άλλο την διαφορά τους από τον ουραγό Απόλλωνα… Ο Ιταλός προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς αυτό στις υπηρεσίες του τραυματία Ελευθεριάδη που έχει τεθεί νοκ άουτ, αλλά και στους Αραμπούλι, Μπανγκουρά.

Στις 18:15 στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ τίθεται αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ασπρόμαυροι» του Νίκου Νιόπλα, έπειτα από την εκτός έδρας επικράτηση τους κόντρα στην Λαμία θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη απέναντι στους «κυανόλευκους», τους οποίους και κέρδισαν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Μπαλογιάννης, Επασί και Ντε Γκούζμαν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, σ΄αντίθεση με τους Ντουρμισάι και Σελίμοβιτς που δεν είναι διαθέσιμοι… Στον αντίποδα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Μπάμπη Τεννέ, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού πάει στην Κρήτη, για τη νίκη – υπέρβαση… Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Ριζούπολης, δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα, στις υπηρεσίες των τραυματιών Σίγκνιεβιτς, Γιαννιώτα, Τσιλούλη αλλά και στους Γιακιμόφσκι, Παμλίδη που παραμένουν εκτός πλάνων, σ΄αντίθεση με τον Ρόγκνε που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Αργότερα και για την ακρίβεια στις 19:30 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, την περασμένη αγωνιστική θέλει να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στα πλέι άουτ… Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Σέρβο προπονητή αποτελεί ο  Καπίγια, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σ΄ότι έχει να κάνει με τους «κυανόλευκους» του Δημήτρη Σπανού, οι οποίοι έπειτα από την νίκη τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το ίδιο στα πλέι αουτ, θα αγωνιστούν απέναντι στους Αρκάδες χωρίς τον Πλατέλλα που έμεινε εκτός αποστολής.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας στις 20:30 στο Αγρίνιο ο Παναιταλικός παίζει με τον Ατρόμητο. Τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου, που στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ μετρούν ισάριθμες ήττες από Λαμία και Απόλλωνα αντίστοιχα θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και παράλληλα να αυξήσουν την διαφορά τους από τις ομάδες που τους ακολουθούν. Στα θετικά για τους Αγρινιώτες, η επιστροφή του Λιάβα στην αποστολή έπειτα από 15 μήνες… Αντίθετα εκτός πλάνων του προπονητή τους τέθηκαν οι τραυματίες Μαλής, Τσιγγάρας, Χουχούμης, Λάρσον, αλλά και οι Ροντρίγκες, Παρδαλός. Σ΄ότι έχει να κάνει με την ομάδα του Κρις Κόλμαν , η οποία την περασμένη αγωνιστική πήρε σημαντικό βαθμό στην Τρίπολη, θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Ουαλού προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Χατζηισαϊας, Παπαδόπουλος, Ροτάριου, ο τιμωρημένος Άλιμπεκ και ο Σπιριντόνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα στην αποστολή μετά από καιρό επιστρέφει ο Μπεντινέλι και ο Νάτσος που ξεπέρασε τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Βόλος – Λαμία (CosmoteSport 2)

18:15 ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης (CosmoteSport 3)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός (Novasports Prime)

20:30 Παναιτωλικός – Ατρόμητος  (CosmoteSport 2)

Η βαθμολογία

7.ΟΦΗ 40

8.Αστέρας Τρίπολης 39

9.Παναιτωλικός 32

10.Βόλος 31

11.Ιωνικός 30

12.Ατρόμητος 27

13.Λαμία 21

14.Απόλλων Σμύρνης 16