Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από τις ομάδες της Super League. Τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής των play out.

Οι επιλογές του Νίκου Νιόπλια στα play out «φωτογραφίζουν» αποδεσμεύσεις στον ΟΦΗ. Λύση συμβολαίου και στον ΠΑΣ Γιάννινα και η επιστροφή στον Παναιτωλικό για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα στην άμυνα!

ΟΦΗ: Eίναι κι άλλοι στην έξοδο!

Tρία τα συμβόλαια, πλην των δανεικών, που λήγουν το καλοκαίρι στον ΟΦΗ. Βάτερμαν, Κοροβέσης και Γιαννούλης μένουν ελεύθεροι. Οι δύο πρώτοι είναι δεδομένο οτι αποχωρούν. Απο κει και πέρα, οι Κρητικοί θέλουν να αποδεσμεύσουν κι άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια σε ισχύ. Ουές και Λυμπεράκης είναι δύο περιπτώσεις τις οποίες έχει αποκαλύψει το Sportime.
Και δεν είναι οι μόνοι. Το τελευταίο διάστημα, ο Νίκος Νιόπλιας έχει βάλει στον «πάγο» και τους Καμάου και Φαν Ντάινεν. Ο πρώτος δεν έχει παίξει καθόλου στα play out και ο δεύτερος μόλις 14′ στην πρεμιέρα από τον Ιωνικό.

Παναιτωλικός: Επιστρέφει για να… συμμαζέψει ο Λάρσον!

Εξαιρετική προσθήκη του Ιανουαρίου ο Γιάκομπ Λάρσον. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός από τη στιγμή που μπήκε στην 11άδα, δεν βγήκε ποτέ για αγωνιστικούς λόγους. Τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αντικαταστάθηκε και τα «καναρίνια» ηττήθηκαν 1-0. Έχασε και το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, νέα ήττα για τους Αγρινιώτες (2-3). Ο Σκανδιναβός στόπερ κάνει κανονικά προπονήσεις και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για να συμμαζέψει κάπως το κέντρο της κυανοκίτρινης άμυνας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Δύσκολα θα συνεχίσει ο Καραγιάννης

Oι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι την ευκαιρία στον Δημήτρη Καραγιάννη, αλλά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε για να πλαισιώσει τους Κάργα, Ερασμούσπε, Παντελάκη δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στη λίμνη. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι θα αποδεσμευθεί μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες άλλαξε εκπρόσωπο και έχει αποφασίσει να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη», αναζητώντας ήδη την επόμενη ομάδα του.

Ατρόμητος: Τρεις βαθμούς για την οριστική παραμονή!

Τρεις βαθμούς μακριά από την παραμονή του και μαθηματικά ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την Κυριακή (17/4) τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playout της Super League. Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας θα χάσει και το παιχνίδι με τους Κρητικούς. O Ροτάριου αναμένεται να είναι διαθέσιμος ενώ ο Σάλομον παραμένει αμφίβολος. Mετά και την οριστική παραμονή θα τρέξουν και οι εξελίξεις που αφορούν στον σχεδιασμό με το Sportime να σας έχει ενημερώσει σχετικά για την επόμενη μέρα στα Δυτικά Προάστια.

Λαμία: Όπου τον βρίσκει!

Με δύο ήττες στα τρία παιχνίδια των play out, η Λαμία βρίσκεται πλέον πολύ μακριά από την 12η θέση και πολύ πιο κοντά στην τελευταία, αφού η απόσταση της από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης έχει μειωθεί στους δύο βαθμούς.

Την Κυριακή (17/4-17.15) η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται τον Ιωνικό, που τον κερδίζει όπου τον βρίσκει. Τέσσερα στα τέσσερα, αφού οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί και στο Κύπελλο με τους «κυανόλευκους» να κερδίζουν μέσα – έξω. Μάλιστα το πρώτο παιχνίδι έφτασε πολύ κοντά στο να αναβληθεί λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, αλλά οι Νικαιώτες συναίνεσαν τότε στην διεξαγωγή του! Από τότε μέχρι τώρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και το ματς της Κυριακής είναι τελείως διαφορετικό!