Με δύο αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με το μίνι πρωτάθλημα της παραμονής ανοίγει το Σάββατο (16/4), το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Στις 16:00 στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Βόλο. Το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ, το οποίο προέρχεται από τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ θέλει να κάνε το τρία στα τρία και παράλληλα να βρεθεί έστω και προσωρινά… στην 13η θέση της βαθμολογίας. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Τσιλούλη, Παμλίδη, Σίγκνεβιτς και Γιαννιώτα που έμειναν και πάλι εκτός αποστολή για διάφορους λόγους, σ΄αντίθεση με τον Παπαγεωργίου που συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του. Από την πλευρά της η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση απέναντι στη Λαμία, θα αγωνιστεί κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με αρκετές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα εκτός έχουν τεθεί ο Μπαριέντος λόγω ίωσης, οι Κότνικ, Τοσκάνης και Ρομέρο που συνεχίζουν να είναι τραυματίες, αλλά και οι Νίνης, Σοάρες και Ορός που έμειναν εκτός αποστολής για ακόμα ένα ματς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, το οποίο θα γίνει στις 19:30 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός τίθεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου, τα οποία στις τρείς πρώτες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος έχουν ισάριθμες ήττες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία. Στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Αγρινίου τέθηκε ο Λάρσον, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και οι τραυματίες Καρέλης, Χουχούμης, οι Μαλής, Τσιγγάρας που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο Βργκοτς. Όσον αφορά τους «κιτρινομπλέ» του Μίλαν Ράσταβατς, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αλλά και από την εντός έδρας ήττα με τον Ιωνικό, θα αγωνιστούν απέναντι στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς τους Σονί, Τασουλή, αλλά και τον μακροχρόνια απόντα Καπίγια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Απόλλων Σμύρνης – Βόλος (CosmoteSport3)

19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (CosmoteSport2)

Βαθμολογία

7.ΟΦΗ 40

8.Αστέρας Τρίπολης 39

9.Βόλος 34

10.Ιωνικός 33

11.Παναιτωλικός 32

12.Ατρόμητος 30

13.Λαμία 21

14.Απόλλων Σμύρνης 19