Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Τάγκαλος,  κάνει λόγο για προσπάθεια μεθόδευσης των εκλογών…..

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣΑ Παναγιώτη Τάγκαλου:

«Πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές και καθεστωτική αντίληψη που προσβάλει τις δημοκρατικές ευαισθησίες κάθε ελεύθερου Έλληνα, εφαρμόζει η διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στην προσπάθειά της να παραμείνει αγκιστρωμένη στην εξουσία.

Με απόφαση του ΔΣ της 5/3/2022 για διενέργεια εκλογών που κανείς δεν έμαθε, αφού ποτέ δεν εμφανίστηκε στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της ΕΠΣ και παραμένει επιμελώς κρυμμένη για ευνόητους λόγους. Απόφαση που γνωρίζει μόνο μια κλειστή κάστα ανθρώπων που προφανώς έχουν μάθει να λειτουργούν σε συνθήκες σκοταδισμού για να αποτρέψουν την επερχόμενη αποπομπή τους από τις θέσεις που βρέθηκαν με ανάλογες διαδικασίες στις προηγούμενες εκλογές. Απόφαση που, ενάμιση μήνα μετά τη λήψη της, κανείς δεν είδε και φυσικά ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ σε κανένα Μέσο Ενημέρωσης!

Τέτοιου είδους μεθοδεύσεις αποτελούν ντροπή και αίσχος για τους εμπνευστές τους. Αποτελούν μέγιστη προσβολή στις δημοκρατικές διαδικασίες βάσει των οποίων εκλέγονται οι πραγματικοί ηγέτες. Αποτελούν ύψιστη ύβρη στο εκλογικό σώμα, στους παράγοντες των ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας που μοχθούν να κρατήσουν ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πληγώνουν καθημερινά με τη δράση και τις αποφάσεις τους εκείνοι που υποτίθεται πως το υπηρετούν, οδηγώντας το στην εξαθλίωση.

Οι μάσκες που φορούν όσοι αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας έπεσαν και αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά πρόσωπα. Πως σκέφτονται, πως λειτουργούν, πόσο σέβονται το ρόλο τους. Οι εκλογές που επιχειρούν να κάνουν εν κρυπτώ παραπέμπουν σε «χούντα» αλλά θα αποτελέσουν την οριστική «ταφόπλακα» των σχεδίων τους. Τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας θα δώσουν την απάντησή τους σε λίγες ημέρες».