Με μεγάλη νίκη έκλεισε την σεζόν ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας με σκορ 4-2 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς και μάλιστα με ανατροπή καθώς στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2 υπέρ των φιλοξενουμενων.

Μόλις στο 3′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Σανιδά και στο 28′ ο Καραγιάννης με πολύ καλή ενέργεια από αριστερά και με σουτ μέσα απο τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του  0-2. Οι γηπεδούχοι από το σημείο αυτό και μετά ανέβασαν ρυθμούς και με σουτ αρχικά του Ρεθι Ερι πέρασε ελάχιστα άουτ και στην συνέχεια του Ντονταϊ όπου έβγαλε εντυπωσιακά ο Μαρκόπουλος σε κόρνερ, δεν κατάφεραν όμως να μειώσουν πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Αστερας μπήκε πολύ δυνατά και μείωσε αρχικά στο 52′ με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο «δεξί γαμα» της εστίας ο Ρεθι Ερι κάνοντας το 1-2.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι μέσα από την περιοχή και με δυνατό σουτ του Γιαννόπουλου απέκρουσε ο Φλωκατουλας και στην επαναφορά ο Σανιδας με νέο σουτ απόκρουσε και πάλι του τερματοφύλακα του Αστέρα εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 69′ μετά από εκτέλεση κόρνερ «στρώνετε» η μπάλα στον Λιοκαυτο και με ωραίο διαγώνιο σουτ ισοφάρισε αρχικά και στο επόμενο λεπτό είχαμε την πλήρη ανατροπή και πάλι από τον Λιοκαυτο με σουτ απο το ύψος της περιοχής μετά από νέο κόρνερ κάνοντας το 3 – 2.

Στο 73′ ο Κωνσταντοπουλος πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην έξοδο του τον ανέτρεψε με τον κ. Γκιαφη να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντονταϊ κάνοντας το τελικό 4-2.

Επιτυχημένη κρίνετε η χρόνια για τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας καθώς είχε το πιο νεανικό ροστερ της κατηγορίας, και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κατόρθωσε να παραμείνει άνετα στην Β΄ κατηγορία.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου)

Φλωκατούλας, Ρέθη Ενο, Λιόκαυτος, Ρέθι Έγκλι, Σούτας, Ντοντάι, Κεφαλής, Κουμάσης, Στρεμμένος (84΄Τριανταφυλλοπουλος), Κωνσταντόπουλος, Ρέθη Έρι

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης):

Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Καραγιάννης, Παπαγιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης, Βαβάτσικος, Ντότσι, Σανιδάς, Γιαννόπουλος, Λάππας (62΄Μακρυκώστας)