Με μια λιτή δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Βάσσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Δοκιμίου
Αναλυτικά τα όσα ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Δημήτρης Βάσσης, η ψυχή της ομάδας, ο άνθρωπος που αγάπησε τον Απόλλωνα Δοκιμίου και αφιέρωσε όλη του την ζωή κοντά στον σύλλογο , τον οποίο και βοήθησε στις δύσκολες στιγμές: 
Μετά από μια πετυχημένη χρονιά, η καλύτερη των τελευταίων 20 χρόνων, και πεπεισμένος ότι και εγώ προσέφερα στην ομάδα του χωριού μου, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ενεργό δράση.
Ήταν μια χρονιά όπου με τον άτυπο ρόλο των Γενικών Καθηκόντων στο Δ.Σ. έκανα ότι καλύτερο για να φέρω την ομάδα ως το τέλος του πρωταθλήματος. Mε τη βοήθεια των χορηγών μας καταφέραμε να μη μας λείψει τίποτα από αθλητικό υλικό και η ομάδα να μην έχει κανένα απολύτως χρέος, απεναντίας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αφήνω και ένα ασημένιο μαξιλάρι για την επόμενη αθλητική σεζόν.
Εγώ θα είμαι κοντά στην ομάδα κρατώντας μόνο το αθλητικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο εμπλουτίζοντας το ήδη υπάρχον αρχείο της ομάδας το οποίο έχω κάνει με πολύ κόπο αρχομένης από το έτος ιδρύσεως.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που παίζουν για τη φανέλα και μόνο τη φανέλα, για να είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ σημαία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον προπονητή Θ. Λαυράνο καθώς και τον γυμναστή Θ. Νταλάκο. Ένα ακόμα ευχαριστώ στους ακούραστους φροντιστές της ομάδας μας. Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον ιατρό καρδιολόγο Μπανιά Δημήτρη,τα Πλυντήρια και Ταπητοκαθαρηστήρια Λιακόπουλος, τον Παναιτωλικό, την Τυροκομική Εταιρία Ρούσσας, την ιχθυοκαλλιέργεια AVRAMAR, το Belos Fruits Center και την πιτσαρία Το Δειλινό αλλά και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς.
Τέλος, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ και χρειάζεται τη στήριξη και την προσφορά όλων αν θέλουμε η ομάδα να έχει συνέχεια και να προχωρήσει. Επίσης, καθένας μας όταν έρχεται η ώρα να αποχωρήσει, να φεύγει πεπεισμένος ότι προσέφερε και άφησε και αυτός κάτι. Τέλος, να ευχαριστήσω για τη συνεργασία το Δ.Σ. και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και κάθε χρονιά να είναι και καλύτερη.
Μετά τιμής,
Δημήτρης Βάσσης