Καστοριά| Απονομή τίτλου και φουριόζα στα μπαράζ για Γ΄ Εθνική, με +19 και… 23/23 (vid)

Ούτε… πόντος δεν “έπεσε” κάτω για την Καστοριά φέτος, που έκανε επίδειξη δύναμης στο τοπικό!

 

Οι θρυλικοί “γουναράδες”, που στη λαμπρή ιστορία τους έχουν κατακτήσει Κύπελλο Ελλάδος, έχουν θητεία ασφαλώς στην Α΄ Εθνική και έχουν αναδείξει σημαντικούς παίκτες, δείχνουν έτοιμοι για το μεγάλο “come back” στις εθνικές κατηγορίες.

 

Μέσα από τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, για ένα από τα τρία εισιτήρια για τη Γ΄ Εθνική, ανάμεσα στις εφτά ομάδες του 3ου γκρουπ.

 

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, που αναμφίβολα είναι το “βαρύ” όνομα, θα αντιμετωπίσει με… φόρα και “άγριες” διαθέσεις μετά από εντυπωσιακή κανονική περίοδο, τους Απόλλωνα Πάργας (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας), Αστέρα Πετριτή (Κέρκυρας), ΑΕ Ν. Σελεύκειας (Θεσπρωτίας), Θύελλα Κατσικά (ΕΠΣ Ηπείρου), ΑΕ Ξηροβουνίου (Άρτας), Αναγέννηση Στάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ… ΦΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ

Η ιστορική ομάδα της δυτικής Μακεδονίας έκανε φιέστα τίτλου και απονομή τροπαίου και μεταλλίων σήμερα, με το ευρύ 6-0 εντός με τη Δόξα Αμπελοκήπων, από την ΕΠΣ Καστοριάς, που εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, ενώ στο σκηνικό πήραν μέρος και οι ακαδημίες της ομάδας (στο πρόγραμμα ασφαλώς σαμπάνιες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα). 

Οι Καστοριανοί έσπασαν τα κοντέρ, αφού σε 23 αγώνες έκαναν το απόλυτο, με 69 βαθμούς συγκομιδή. Μηδέν ισοπαλίες, μηδέν ήττες! 

 

 

Συν 19 η διαφορά από τον δεύτερο Παναργειακό Άργους Ορεστικού (Κυπελλούχος), τέρματα 88-2.

Εντός έδρας, σε 11 ματς, ούτε… παραβίαση, με γκολ 50-0!

 


Με αρκετά “αστέρια” στο ρόστερ και παίκτες εμπειρίας, γηγενείς και άλλους με θητεία σε εθνικές κατηγορίες, όπως μεταξύ άλλων οι Μήνος, Παναγιωτίδης, Σβίρος, Χασάι, Γκέγκας, Σιαραφέρας, ο γκολκίπερ Κοσμίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Μπλάντος, Τζερεμές, Σαββόπουλος, Αφεντουλίδης, Τσαμτσάκης και ο πρώτος σκόρερ Σάκης Τσικόπουλος (23 γκολ, 13 είχε ο Χασάι).

φωτο από Kastoria Fc the Official, Facebook

Δείτε το βίντεο από το sentra Καστοριάς