Για τα όνειρά του τόσο με την φανέλα του Παναιτωλικού, όσο και με κάποιου Ολλανδικού ή Ισπανικού συλλόγου μίλησε ο Χρήστος Μπελεβώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και την προσμονή για το πρώτο γκολ με τα «κυανοκίτρινα»!

«Το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά» λέει ο σοφός λαός κι αυτό ισχύει σε υπερθετικό βαθμό στην περίπτωση του Χρήστου Μπελεβώνη. Υιός του Μάκη Μπελεβώνη, εμβληματικού αρχηγού επί σειρά ετών του Παναιτωλικού και νυν τεχνικού διεθυντή του συλλόγου, δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Μέλος πια της πρώτης ομάδας (το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναιτωλικού), ο 20χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται.

Τόσο όσο αφορά την καριέρα στην ομάδα της καρδιάς του, όσο και για το άλμα παραπάνω. Άλλωστε όπως τονίζει θα ήθελε σε μερικά χρόνια να βρεθεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα που όπως λέει του ταιριάζει κι επειδή τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι, ονειρεύεται κάποια στιγμή να περάσει και το κατώφλι της Πριμέρα.

Όλα στην ώρα τους όμως. Προς το παρόν προέχει η καθιέρωση στον Παναιτωλικό, το πρώτο του γκολ στα «καναρίνια» σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά και να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του πατέρα του που «ως παλιός είναι αλλιώς»!