Super League νέα 3/5: Συνεχίζεται το… ξεφόρτωμα από το ρόστερ τουΝΠΣ Βόλος. Ο Περέα κλήθηκε σε απολογία. Γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλει να χάσει τον Κολομβιανό από τα επόμενα παιχνίδια του. Ο Καστάνιος φεύγει και ο ΟΦΗ κερδίζει!

ΠΑΣ Γιάννινα: Kίνδυνος τιμωρίας για Περέα!

Εκτός εαυτού ο Περέα, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Χρειάστηκε η παρέμβαση αρκετών για να τον ηρεμήσουν και να μπει στα αποδυτήρια. Ο Κολομβιανός επιθετικός του ΠΑΣ κινδυνεύει πλέον με τιμωρία, αφού το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, τον κάλεσε σε απολογία.

Τιμωρία που απεύχονται οι Γιαννιώτες, αφού ο Περέα που έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον ομάδων στο εξωτερικό, είναι σε εξαιρετικο «φεγγάρι» και σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια.

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξέδωσε η ΠΑΕ, ζητώντας εκ νέου ξένους διαιτητές στα παιχνίδια της στα play off.

Bόλος: Συνεχίζει το «ξεφόρτωμα»

Συνεχίζονται οι πρόωρες αποχωρήσεις στον ΝΠΣ Βόλος. Μετά τους Ρεγκατέν, Κορέα, Ορόζ, Νίνη, Ρομέρο, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής των «κυανερυθρων» έλυσε νωρίτερα το συμβόλαιό. Επίσημο το «διαζύγιο» και με τον Εμιλιάνο Πουρίτα, ο οποίος μέτρησε φέτος συνολικά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τελευταία ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Παναιτωλικός: Οριστικά τέλος η σεζόν για Μεντόσα

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ για τον Χαβιέρ Μεντόσα επιβεβαιώθηκαν. Ο Αργεντινός μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαιώσαν οτι θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια των «καναρινιών» στα play out κόντρα σε Βόλο και Ιωνικός. Να θυμίσουμε οτι για τα δύο αυτά ματς ο Παναιτωλικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Χόρχε Ντίας ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα. To προσεχές παιχνίδι με τους Θεσσαλούς θα χάσει και ο τιμωρημένος Κορνέλιους. Στις προπονήσεις και ο μέχρι πρότινος δανεικός στον Παναγρινιακό, Βαγγέλης Κοντογιάννης.

ΟΦΗ: Γλίτωσε έναν χρόνο συμβόλαιο!

Ο Λουκ Καστάνιος αποκτήθηκε πριν 1,5 χρόνο για να βοηθήσει στο σκοράρισμα, αλλά σε αυτό το διάστημα παρουσίας του στο Ηράκλειο βρήκε δίχτυα μόνο δύο φορές. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά η Κρητική ΠΑΕ ήρθε σε οριστική συμφωνία μαζί του για να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Ο Καστάνιος θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στην Ινδονησία και ο ΟΦΗ θα γλιτώσει τον ακόμα έναν χρόνο που θα έπρεπε να πληρώνει τον Ολλανδό. Πλέον απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση του «διαζυγίου».

Aστέρας Τρίπολης: Κέρδος (μόνο) ο Μιχόπουλος!

Ακόμα μια εντός έδρας ήττα για τους Αρκάδες στα play out. Μετά τον Ιωνικό και η Λαμία πέρασε από το «Κολοκοτρώνης». Ακόμα μια «άνοστη» εμφάνιση από την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Κέρδος, ίσως και το μοναδικό από το ματς, ο Μιχόπουλος. Για πρώτη φορά βασικός με την πρώτη ομάδα ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις Ακαδημίες. Τέσσερις είχε ο Αστέρας Τρίπολης στην αρχική του 11άδα και ισάριθμους στον πάγκο του!

Ατρόμητος: Κοινή επιθυμία

Mε τις συζητήσεις με τον Κρις Κόλμαν να συνεχίζονται και την επιθυμία για ανανέωση να εκφράζεται ανοιχτά και από τις δύο πλευρές, ο Ατρόμητος κάνει στροφή στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Ουαλός τεχνικός μετράει αρκετές επιστροφές, αφού Σπιριντόνοβιτς και Τζαβίδας θα μπουν την Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς. Από την άλλη, ο Κλωναρίδης που αντικαταστάθηκε στην αναμέτρηση με τον Βόλο είναι αμφίβολος.