Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση που συνεχίζει …όπως τελείωσε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ….

Εντυπωσιακή για ένα ακόμη ματς η Αναγέννηση Στάνου ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την ΑΕ Ξηροβουνίου που έγινε στο γήπεδο της Άρτας,  και με γκολ του Ψηλού στο 74΄, πήρε την πρώτη και μάλιστα εκτός έδρας νίκη , (0-1) ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Δυνατό ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν (11 κίτρινες-δυο κόκκινες) παρακολούθησαν οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο την Κυριακή το μεσημέρι.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε δυνατά τη αναμέτρηση και μόλις στο 6΄ Καβαλλάρης, Μακρυπίδης και Τσιούνης αλλάζουν θαυμάσια την μπάλα, αλλά το σουτ του τελευταίου φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 36΄ο Αγγέλης (μετά από σέντρα του Παγώνη από τα δεξιά) , σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ξηροβουνίου , δεν βρίσκει στόχο, και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που ήθελε το γκολ δημιούργησε φάσεις και κατόρθωσε στο 74΄να σκοράρει. Ο Γώγα εκτέλεσε φάουλ ο Ψηλός ήταν ο νικητής της «εναέριας» μονομαχίας στη περιοχή του Ξηροβουνίου και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ‘έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλοξενούμενους.

Γώγα με δυνατό σουτ και Τσιούνης επίσης με σουτ είχαν την ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ μέχρι το φινάλε, με την Αναγέννηση τελικά να παίρνει τους 3 πρώτους εκτός έδρας βαθμούς στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιαννιώτης για τη Αναγέννηση  στο 82΄ , και ο Κίτσιος Χ. για το Ξηροβούνι στο 86΄, αντίκρυσαν από τον ρέφερι της αναμέτρησης την κόκκινη κάρτα με τις δυο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

 

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ζούλης (Αχαΐας) – Καρράς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Μπίτας (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Ξηροβουνίου (Παππάς Βασίλης.) :

Μπόλης, Κίτσιος Χ., Κίτσιος Γ., Κονσταντίνι, Γκαρτζώνης (83′ Τσόλης), Θεοδωρής, Ασπροποταμίτης, Τσαρακλημάνης (69′ Μήτσος), Δήμος, Γρηγορίου (69′ Γρύλλης), Παππάς

Αναγέννηση Στάνου (Μιμιγιάννης Νίκος ) :

Καραγκούνης, Παγώνης, Καραλής (80′ Βασιλάρης), Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Αγγέλης (46′ Γώγα), Μακρυπίδης (84′ Δράκος), Καβαλλάρης, Γιαννιώτης, Τσιούνης (93′ Τζαμαλής)