Η Βέροια υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα μπαράζ της ανόδου στην Super League, με τους Βοιωτούς να παίρνουν την μεγάλη νίκη με 0-1 χάρη στο γκολ του Λούκας Πολέτο στο 59′.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο Γιάννης Πασάς έγινε απειλητικός μόλις στο τέταρτο λεπτό, όταν και η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μάρκοβιτς. Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η «βασίλισσα» είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Μούργου, ενώ μετά από ένα νευρικό διάστημα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, ο Λεβαδειακός έγινε επικίνδυνος με τον Μυτίδη σε 37′ και 41′, αλλά τόσο το σουτ του όσο και η κεφαλιά του δεν βρήκαν στόχο. Στο 42′ σημειώθηκε η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, με το σουτ του Μούργου να περνά εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ένα αναγνωριστικό τέταρτο για τους «μονομάχους», ο Λεβαδειακός ευτύχησε να κάνει το 0-1 στο 59ο λεπτό, με τον Μυτίδη να περνά υπέροχη πάσα στον χώρο με αποδέκτη τον Πολέτο, ο οποίος με εξαιρετική κούρσα και όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πασάς είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με το σουτ του όμως να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μάρκοβιτς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βέροια βγήκε μπροστά και προσπάθησε να διασπάσει την αμυντική λειτουργεία των Βοιωτών, η οποία όμως ήταν πολύ καλά στημένη, ενώ ο Συμελίδης στο 91′ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία ώστε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με τον Βελλίδη να του λέει «όχι από κοντά». Κάπως έτσι, έμεινε το 0-1 του Λεβαδειακού μέχρι το τέλος.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο είναι προγραμματισμένο για τις 15/5 στις 16:30.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (Παπαχρήστος 86′), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (Ορφανίδης 66′), Γαβριηλίδης (Mπλέτσας 66′), Γιακουμάκης, Κάτσε, Πασάς (Καπνίδης 86′)

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (Συμελίδης 54′), Μεχία, Νίλι (Λιάγκας 82′), Πολέττο, Βήχος, Μυτίδης (Βρακάς 70′), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (Δούμτσιος 70′)