Μάλλον ατάκα που δεν περίμενε, άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στο Αγρίνιο, ο οποίος πάντως αποθέωσε τον Χαβιέ Μεντόσα και τον Γιάννη Αναστασίου!

Δυο ημέρες πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα τον αναδείξουν εκ νέου πρόεδρου του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας περιόδευσε στο Αγρίνιο όπου μίλησε και σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έκανε και μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης εκεί όπου δεν άκουσε μόνο παράπονα για την ακρίβεια και τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Ένας καταστηματάρχης και προφανώς φίλος του Παναιτωλικού με αφορμή τους… ψιθύρους των ημερών είπε προς τον Αλέξη Τσίπρα: «Να αλλάξει η κατάσταση που είναι χάλια και μην πειράξετε τον Παναιτωλικό. Τίποτα άλλο. Θα έχεις πρόβλημα μετά δεν ξαναπερνάς ούτε απ’ έξω»!

Πάντως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως φίλος του ποδοσφαίρου έδειξε να έχει εικόνα και για το ρόστερ της ομάδας του Αγρινίου, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Γιάννη Αναστασίου λέγοντας: «Έχετε καλό Αργεντίνο δεκάρι (σ.σ εννοώντας τον Μεντόσα) και καλό προπονητή».

gazzetta.gr

Πηγή