Σπουδαία νίκη με ανατροπή (2-1) για την ΔΑ Ακαρνανίας στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του 20ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου  Αστυνομικών διευθύνσεων Ελλάδας.

Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Δοκιμίου (Λ. Ζαχαράκης) την Τετάρτη το απόγευμα, με την ΔΑ Ακαρνανίας να πετυχαίνει γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης και να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, αυξάνοντας της ελπίδες για πρόκριση στο φαιναλ-φορ  της διοργάνωσης που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (18-19 Ιουνίου)

Οι φιλοξενούμενοι (ΔΑ Ιωαννίνων) με γκολ του Οικονόμου στο 28΄πήραν προβάδισμα στο σκορ, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Τάσου Σπαή ήταν καταιγιστική.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών κάνοντας γκολ δύο από αυτές, αρχικά με τον Οδυσσέα Ψηλό στο 80΄και στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Δημήτρη Τσεκούρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής στο 80΄του Φάνη Μπισμπίκη.

Ο επαναληπτικός αγώνας των δυο ομάδων έχει οριστεί για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στα Γιάννενα, με την ΔΑ Ακαρνανίας να έχει στόχο να μην ηττηθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου..

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης έχουν ως εξής:

ΔΑ Πιερίας-ΔΑ Αλεξανδρούπολης 0-5

ΔΑ Ξάνθης-ΔΑ Θεσσαλονίκης 1-1

ΔΑ Τρικάλων-ΔΑ Λάρισας 2-0

ΔΑ Ακαρνανίας-ΔΑ Ιωαννίνων 2-1

φωτογραφίες Δημήτρης Βάσσης