Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος εξηγεί τους λόγους που πρέπει όλοι οι πρόεδροι των σωματείων του νομού Αιτωλοακαρνανίας  στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουν τον Παναγιώτη Τάγκαλο

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Κύριοι πρόεδροι είναι ευκαιρία να δείξουμε τι σημαίνει σύγχρονο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στις εποχές που ζούμε και να αφήσουμε πίσω μας τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις ψεύτικες κουβέντες κάποιον παραγόντων που μας διοικούν αυτή την περίοδο!!!

Αυτά είναι λόγια βάση της θητείας μου που έχω στο ποδόσφαιρο 8 χρόνια ως Γενικός αρχηγός 4 χρόνια ως πρόεδρος. Ήμουν  δίπλα στην ομάδα και σε καλές στιγμές και σε στιγμές που η ομάδα πήγαινε για το πρωτοδικείο.

Απλά να σας υπενθυμίσω ότι πριν 12 χρόνια οι ομάδες ήταν πολύ περισσότερες και τα έξοδα μέρα με την μέρα αυξάνονταν.

Τέλος θέλω να σας πως πρέπει να πάρετε την κατάστασή στα χέρια σας γιατί εσείς πληρώνετε, εσείς χάνεται χρόνο,  και εσείς θα πρέπει α αποφασίζεται για την ομάδα σας χωρίς φόβο και χωρίς καμία ανασφάλεια ποδοσφαιρική για το αύριο!!!!

Ας δείξουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εθελοντές του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία με οδηγό την ομάδα του νομού μας τον Παναιτωλικό!!!!