Θέση για τις εκλογές της ΕΠΣΑ, με ανακοίνωσή του  πήρε και ο ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πυραμίς Σαρδηνίων αναφέρει τα εξής:

Την Παρασκευή τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας θα κληθούν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε εκείνους που έχουν το θράσος να ζητούν να παραμείνουν αγκιστρωμένοι στις θέσεις τους με την ψήφο των παραγόντων που καθημερινά «ματώνουν» να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους.

Ε, εμείς δίνουμε από σήμερα την απάντησή μας. Καμία ψήφο σε αυτούς που μετέτρεψαν την Ένωση σε τσιφλίκι τους για να κάνουν προσωπική « καριέρα» εξυπηρετώντας συμφέροντα τρίτων.

Καμία ψήφο σε αυτούς που εμφανίζονται στα δικαστήρια απέναντι στα Σωματεία που διεκδικούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές, έχοντας όλα τα νόμιμα έγγραφα. Είναι κατάντια για την ΕΠΣΑ η παρουσία του κ. Παπαχρήστου στη χθεσινή εκδίκαση της προσφυγής δέκα σωματείων: Στάθηκε απέναντί μας. Θα μας βρίσκει πάντα απέναντί του !

Για εμάς υπάρχει μία και μοναδική επιλογή. Ψηφίζουμε τον Παναγιώτη Τάγκαλο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα παλέψει γι’ αυτό. Όπως θα κάνουν όλα τα σωματεία που δεν έχουν εξαρτήσεις και συναλλαγές και μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν τη διοίκηση που θα τα εκπροσωπήσει.

Δεν υπάρχει ούτε μία μέρα για χάσιμο. Από την Παρασκευή πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δουλέψουμε όλοι για το ποδόσφαιρό μας.

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ